Голяма мистерия с Лена Бориславова в последните часове на кабинета „Петков“!

България отблизо

Кабинетът „Петков“ вече е в историята, поне в този си формат, но именно в последните му часове се заплете голяма мистерия. Главен герой в нея е не кой да е а говорителката на правителството – Лена Бориславова. 

 

„Хората се питат къде е годежният пръстен на така коментираната брюнетка.

По време на последното заседание на кабинета „Петков“ в четвъртък Лена не бе с годежния си пръстен, който преди време така радостно и самодоволно размахваше пред камери, депутати и общественост.

Лена Бориславова показа годежния си пръстен, за да отговори на нападките срещу нея и Кирил Петков.

Снимка: Булфото

БЛИЦ припомня, че Бориславова е сгодена за временно изпълняващият длъжността председател на парламента – Мирослав Иванов, с когото са и членове на една партия, а именно „Продължаваме промяната“.

Снимка: Булфото

А малко повече от месец по-късно нещата вече стоят по съвсем различен начин. Красивото бижу вече не краси нито една от ръцете й.

По правило в източното православие годежният пръстен се поставя на дясната ръка. Католиците пък твърдят, че той трябва да се носи на лявата ръка. И в двата случая обаче пръстенът задължително се носи на безименния пръст.

Снимка: Булфото

Е, без значение коя от двете ръце на Лена гледаме, то бижу очевидно няма. Поводът обаче Бориславова да се лиши от украшението не е ясен.

Няма как да не припомним, че около личния живот на говорителката на кабинета „Петков“ се зашумя много в последно време. В публичното пространство се появиха данни за почивки между нея и Кирил Петков, които по-късно двамата отрекоха.

Снимка: Булфото

Наяве излезе и скандален запис, на който двамата се опитват да влязат в апартамент. Цяла България спори къде точно е ръката на премиера в този момент – върху задните части на Бориславова или пък върху парапета на стълбището, по което се изкачва.

В крайна сметка Бориславова в телевизионно интервю отрече половинката й да вярва на „подобни провокации“. Точно обратното – по думите й той я подкрепя и й има пълно доверие. Тя увери, че отношенията й с Кирил Петков са просто приятелски и професионални.

Снимка: Булфото

Дали обаче сега Бориславова ще разплете мистерията и ще разкрие защо годежният пръстен липсва от ръката й, предстои да разберем.

Източник Блиц.бг

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *