Още един РЕЖИМ отива в историята! Да се готвят гербаджиите на Борисов и Цветанов!

Свят

Зловещи облаци се сгъстяват с всеки изминал ден, над главите на украинските майдановци и техния киевски тартор Порошенко.

Много украински политици вече виждат тревожните признаци, които показват, че се готви кардинална смяна на властта в Украйна. Оказва се, че няма да има никакво разделяне на Украйна, на Донбас и Киев. Направо цялата „Киевска Рус“ ще се върне в своята „метрополия“.

И това ще стане по простата причина, че американците вече демонстрираха своята готовност да поправят грешката, която допуснаха с държавния преврат в Украйна. Най-убедителното доказателство е срещата между лидерите на Русия и САЩ в Хелзинки. Дори експертите бяха категорични, че лишеният от американска подкрепа Киев е обречен. И че във властта със сигурност ще дойдат съвсем други хора.

В този контекст е любопитно мнението на украинския политически деец и експерт Олег Царев. В интервю за информационния портал «Украина.ру», той пръв посочи тревожните за Киев признаци, които подсказват за идващите сериозни промени в политическата обстановка, в тази съседна на Русия, славянска страна.

Украинският политически експерт заяви, че една от най-актуалните задачи на американския президент Доналд Тръмп е да се избави от „украинския проблем“.

Според Олег Царев, президентът на САЩ е готов да използва тази тема и във вътрешнополитическата борба в самите Съединени щати, срещу „командата на Хилари Клинтън и демократите“.

Той, по всяка вероятност, ще се стреми да докаже, че демократите, Барак Обама, Хилари Клинтън и цялата предишна президентска администрация са виновни за идването на власт в Украйна на разни „клептомани, странни хора и националисти“. И, че тяхната „дейност“ е създала големи проблеми в самата Украйна, на държавите в целия регион, както и на цяла Европа.

Олег Царев заяви още, че се наблюдават сериозни признаци за надигащите се в Украйна кардинални политически промени. Едно от доказателствата, той вижда във факта, че самите украински политически сили и всевъзможните кандидати за президент, вече са успели да осъзнаят наближаващите неминуеми промени. И затова са започнали често-често да „прескачат“, уж ей така, до Русия. А това вече показва много ясно, че почти всички украински политици, които не са във властта, са готови да признаят, че страната им трябва да се прислони отново под крилото на Русия.

Трябва да признаем: Олег Царев не посочва всички „тревожни“ признаци, които показват, че кардиналната смяна на властта в Украйна отдавна е назряла. И дори презряла.

Защото страната вече няма икономика. Безработицата расте с всеки изминал ден. Хиперинфлацията е честа „гостенка“ в домакинствата на обикновените украински семейства. Държавата няма пари дори да изплаща заплатите на държавните служители и пенсиите. В най-скоро време големи области на Украйна ще останат без ток. И още много други зловещи за обикновените хора неща.

И всичко това се случва, защото олигарсите ограбиха набързо всичко, което остана от украинската икономика. Защото натрапеното на украинския народ „американско“ правителство на Порошенко не контролира нищо. Защото повечето украински олигарси си създадоха свои „частни армии“. А батальоните на създадената от бившия помощник-държавен секретар на САЩ, Виктория Нюланд, крайно дясна, екстремистка  организация „Десен сектор“, отдавна проникнаха и в самата украинска армия. Дотам е стигнало невероятното разложение на украинската държавност.

При това положение, вече който и политик да дойде на власт в Украйна, не може да се справи с огромната анархия, която се шири на всички нива в страната.

И затова се налага намесата на друга, мощна държавна сила. Която да вкара в коловоза на законността цялата политическа и икономическа дейност в Украйна. Защото никой друг не може да се справи с мощните частни армии на олигарсите. Нито да ликвидира развилнелите се батальони на смъртта, от украинския „Десен сектор“.

Такава сила, която да е и приятелски настроена към украинския народ, е само Русия. Затова, усетилите, че вече нищо не зависи от тях украински псевдополитици, изведнъж се разбързаха към Русия. И съвсем скоро ще се молят на Владимир Путин да ги вземе под крилото си. И да им помогне да се справят с вилнеещия смъртоносен хаос.

Затова Украйна съвсем скоро ще се върне отново към традиционното сътрудничество, партньорство и приятелство със своята велика съседка – Руската федерация.

Да се готвят Борисов, Цветанов и техните пудели в България.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Още един РЕЖИМ отива в историята! Да се готвят гербаджиите на Борисов и Цветанов!

  1. И мислите ли, че руснаците ще им помогнат? Едва ли! Украинският народ сам ще се справи, като вкара в затвора виновните и конфискува заграбеното, каквото е останало! Да му мислят нашите политици, които преди 29 години се пребоядисаха, каква боя ще търсят да го направят отново, че и Интернет помни всичко! Само моята папка „ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ има повече от 10 000 боклука!

  2. Русия се отърва от „хрантутниците“ от Украйна. Украинската република притежава плодородна земя, а селскостопанската й дейност се дотираше от бюджета на СССР! Освен това, 20 години след завършване на ВОВ в Украйна съществуваше партизанско движение от бандеровци борещи се против съветската власт. Същото се случи с азиатските републики, които с многодетните си семейства консумираха голям дял от социалният фонд на СССР. Проблем при тази ситуация се получи след като американските хегемони решиха да си присвоят Крим и направят военноморска база във Севастопол. Един ден преди това да се случи “ вежливите човечета “ им объркаха краварските сметки. И до ден днешен тъпите американски маймуни немогат да дойдат на себе си и „горят“ в простотията си! След като осъзнаха, че Крим е една неосъществима мечта, афинитета на краварите към Украйна доби „нулева“ стойност. А Русия едва ли ще се реши да приеме „Киевска Рус“ в състава си, защото ще трябва да харчи огромни средства за този гдето „духа“!

  3. В Украинската Рада НЯМА НИТО ЕДИН УКРАИНЕЦ !!! ВСИЧКИТЕ СА ЕВРЕИ !!! ДО ЕДИН СА С МИНИНИМУМ ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО – НА УКРАЙНА И ИЗРАЕЛ. ЕДИНИЦИ ИМАТ И ГРАЖДАНСТВО НА САЩ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *