Сензация от последната минута: Вижте какво УЖАСНО нещо стана с Порошенко! И видео!

Свят

Русия установи мир в Крим, без да гръмне пушка. И без да загине нито един човек. Просто дадоха възможност на населението да изрази волята си на референдум. И 98% избраха да живеят в РФ.

Точно обратното направиха киевските власти. Те забраниха употребата на руски език, насила въведоха украински, който дори властниците не могат да говорят. Забраниха четенето на руските класици, забраниха руските медии, прекъснаха връзките с Русия.

И Донбас възропта. Обаче вместо цивилизовано да се даде възможност на населението в Донецка и Луганска области да постави своите искания и да се постигне някакъв компромис, Киев изпрати украинската армия, която започна да бомбардира и избива хората в тези области.

Освен това започна мракобесен терор и ужасяващи убийства на хората и в другите области на Украйна. Кърваво и страшно лице на този терор стана изгарянето на десетки хора в профсъюзния дом на Одеса.

Започна гражданска война. В нея загинаха десетки хиляди невинни мирни жители. Жени, деца и старци. За това беше виновен, дошлият на власт след държавен преврат, осъществен с помощта на САЩ, режим на Порошенко.

Народът на Украйна се съпротивляваше по различни начини. Един от тях бе създаването на Украински народен трибунал/УНТ/ за разследване военните престъпления на режима Порошенко.

Този Украински народен трибунал задочно осъди президента на Украйна Порошенко и още седем представители на киевската власт на доживотен затвор и конфискация на цялото им имущество в полза на държавата.

Освен Порошенко, са осъдени още министърът на вътрешните работи Арсен Аваков, секретарят на съвета за национална безопасност и отбрана Александър Турчинов, премиерът на страната Владимир Гройсман, началникът на генералния щаб Виктор Муженко, министърът на отбраната Сергей Полторак, председателят на Върховната Рада/украинския парламент/ Андрей Парубий и бившия министър-председател Арсений Яценюк.

След тримесечни съдебни заседания, на които са разпитани като свидетели много жители на Донбас, съдебните заседатели на  Украинския народен трибунал са стигнали до следното заключение.

Обвиняемите са признати за виновни в редица престъпления като организиране на геноцид, грубо нарушаване законите и обичаите на войната, съучастничество в извършване на терористични актове, организиране на умишлени убийства и други подобни.

Председателят на съда Елена Шишкина отбеляза, че вземайки своето решение съдебните заседатели и съда са се ръководили не само от Наказателния кодекс на Украйна и Уставът на Украинския народен трибунал.

По нейните думи, цитирани от news.rambler.ru, съдът се е ръководил и от Статута на Международния наказателен съд, от Четвъртата женевска конвенция от 12 август 1949 г. за защита на гражданското население и гражданските обекти по време на въоръжен конфликт, както и от Втория Допълнителен протокол към Женевската конвенция от 1949 г., създаден през 1977 г., който защитава жертвите на въоръжени конфликти с немеждународен характер.

Шишкина допълни, че в петък е огласено само крайното решение на съда. Цялата присъда ще бъде готова след пет дни и ще бъде изпратена в офиса на прокурора на Международния наказателен съд, в канцеларията на специалния съветник на ООН по предотвратяване на геноцид, и в други международни организации, за да се предприемат мерки по изпълнение на присъдата.

Присъдата е обявена на централния площад на Луганск пред повече от 5 хиляди човека.

Вижте ВИДЕОТО ТУК:

Такава съдба очаква всички управляващи, които са извършвали престъпления против своите народи. Включително политиците и олигарсите, които дерибействат сега в България. И наказанието е неизбежно.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Сензация от последната минута: Вижте какво УЖАСНО нещо стана с Порошенко! И видео!

  1. По дебилски лъжи и манипулации скоро не бях чел. Явно автора съвсем се е пропил. С руска водка “ Путинофф“
    .

    1. Всичко, което е написано по-горе, е самата истина. А това, че хора като тебе си нямат идея за какво става дума, е проблем на самите тези хора. Това, че са ти промили мозъка и са те надъхали срещу Русия, е само един огромен минус за тебе. Прочее, на хора като тебе препоръчвам по-често да се поставят на мястото на страдащите хора, независимо от това къде се намират. И току-виж ти просветнало поне малко. Остани си със здраве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *