Пеевски: Може пък да отидем на избори

България отблизо

Изборите винаги са вариант. За ДПС това е чудесен вариант – 2 в 1. Ние сме готови за избори, но не е добре за държавата.

Ние трябва да мислим за хората, какво се случва с тях при тези трусове видяхте какво се случва през тези години. Това не е добре да държавата. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

„Ако ПП-ДБ са разумни хора, няма да хвърлят държавата в криза. Ще си направят явна коалиция, за да няма нищо скрито и тъмно. След като видим какво ще правят, ние ще преценим кое и как ще подкрепяме. Правителство да има, за ДПС е важно. Държавата не трябва да бъде хвърляна в криза. Сериозните мъже, сериозните партии трябва да седнат и да преговарят и да направят стабилно правителство. Това трябва да бъде в името на България. Партийните пристрастия и всякакви такива нажежавания трябва да се оставят настрана”, добави още Пеевски.

„Гледам вчера премиерът, който почти е в оставка, се изходи по неподходящ начин и се направи на мъж. Нека си прибере това самочувствие, той е просто един назначен премиер от парламента. Да остави лидерите на партиите да преговарят и да не прави неща, които могат да бутнат България в криза.  Не е сериозно за един премиер да казва – това да, това не, без да е прочел нещо. Нека се научи да чете и да гледа“, каза Пеевски.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *