Петър Волгин: Политик, който говори за ВНС по време на криза, не е добре, или мисли, че ние не сме!

България отблизо
Хората на власт, достатъчно е да останат година-две, те някак си се срастват с нея. Те смятат, че без тях държавата ще изчезне. Това каза журналистът Петър Волгин в „Студио Х“ по ТВ7/8.

Те заживяват с едно месиянско значение за собствената си значимост. Ти дори не можеш да си представиш, че може България да съществува, ако ти не я ръководиш.  Смятат, че върху тях едва ли не се крепи световната хармония. ГЕРБ явно нямат инстинкт за самосъхранение. От много време като чуя, че някой политик започне да ми говори как нещата ще се оправят с ВНС, знам, че този политик няма много мозък. Проблемите са социалното неравенство, корупцията, калинките. Тези проблеми не са в Конституцията. Тези хора, които зоват за ВНС, тези хора наистина не разсъждават с главите си. Проблемът е, че не спазваме законите, които имаме. На България й трябва изпълнение на сегашната Конституция и законите. Хората, които са оторизирани, обаче не ги спазват.

 

Борисов сме самите ние. ГЕРБ сме самите ние. Аз никога не съм гласувал за него. Но много българи са гласували за него. Уважаеми сънародници, погледнете отговорността си. Зная, че когато Борисов слезе от власт, хората, които най-много са му се подмазвали, ще станат най-яростните му критици. Ние сами сме виновни, че допуснахме мутрите да влязат във властта.  ГЕРБ е нахалството. В това се превърна България.  Хора, които хвалят управляващите, знаят че ще получат пари под някаква форма. Най-лошото е, че публиката знае това. Това е силно поражение върху съзнанието на хората. Казваме, всички са маскари. Ето дотам сме се докарали.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *