Петър Волгин с взривяващо разкритие как ще бъдат измамени българските миньори

България отблизо

В момента управляващите са готови да подпишат всичко, както и да гласуват всичко, което искат протестиращите миньори и енергетици, само и само за да бъдат спрени протестите и блокадите. И затова в момента го дават „диалогично“ и „загрижено“.

 

Това, което всъщност ще направят, е следното.

Ще изгласуват в НС всичко, което са обещали и с този документ ще отидат в Брюксел. Само че брюкселските чантаджии ще им кажат, че изобщо не им дреме от гласуването в българския парламент и нашите управляващи, ако искат близките до тях фирми да видят така жадуваните пари, ще трябва да се съобразяват с Брюксел, а не с българското НС. Така че нищо от това, което сега е обещано и утре ще бъде гласувано, няма да види бял свят. Всичко ще си остане само на хартия.

Просто българските управлявщи знаят само един начин за преговори с Брюксел и той се изразява в следните реплики: „Да, господине!“, „Разбира се, госпожо!“

„Естествено, че ще бъде изпълнено, многоуважаеми госпожи и господа!“ Ще бастисат нашите управляващи въглищните централи по същия начин, по който бастисаха блоковете на АЕЦ „Козлодуй“.

И в крайна сметка фирмите ще си приберат кинтите от ПВУ, управляващите ще си приберат процентите от въпросните кинти, а протестиращите ще бъдат излъгани. Има едно правило, което е валидно във всякаква ситуация – на днешната тройна коалиция не бива да се вярва. Тези са безобразни лъжци. Във всичко….

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *