Потрес! Писателят Стоянов пита Мая Манолова дали е…урод

България отблизо

Писателят Христо Стоянов написа пост във фейсбук, според който Парламентът е превърнат не в тоалетна, а в кенеф, а майките използват децата си с недъзи като щит.

Ето какво пише Стоянов в своя коментар, озаглавен „АБСУРД“.  „Мисля, че протестиращите окончателно се провалиха и морално, и интелектуално с окупирането на Народното събрание. Ако те искат законност искам да им кажа, че нахлуването в Народното събрание би трябвало, и е, терористичен акт. Да родиш дете с недъзи, за да го използваш като щит, до този момент го има само в един разказ на Мопасан. За една майка, която забременява и пристяга по време на бременността си плода така, че да се роди деформирано и уродливо дете, което после продава на циркови трупи…

Само че това става в литературно произведение на Мопасан, докато тука става в главата на Мая Манолова. В този смисъл не е късно още да кажем, че хора, раждащи подобни мисли, са уроди.

Искам да попитам Мая Манолова: Вие, госпожо, урод ли сте? Не било допуснато детето до тоалетната. Ами аз, доколкото знам, тоалетната е в отсрещната сграда на Президентството – използвайте я…

Вярно е, че превърнахте Парламента в то…, пардон, не в тоалетна – в кенеф. Замеряхте го с тоалетна хартия, с яйца, с домати, с бутилки, с развалена риба, препикавахте стените му… Така ли си представяте бъдещето на България в случай, че оглавите Държавата?

С недъгавите деца напред – това е експлоатация на тези деца. За това ли сте ги родили – за да извлечете някаква полза от тях. Да извлечете келепир от тези деца… Ако, не дай си, Боже, влезете в Парламента по легален начин с това ли ще се занимавате – дали някой е ползвал тоалетна днес, или не и къде точно го е направил… Едва ли такива като вас с такъв манталитет ще използват Народното събрание по предназначение – т.е., със законодателство... Хайде, време е да си ходите. И, ако може, махнете се от живота ми – поне от моя. Аз оставам в България. Вие не сте за тук – друг морал са оставили дедите ми – уважение на закона, уважение на деца и възрастни… Моля ви – сиктир от България…“.

Б.Р.

Христо Стоянов не за пръв  път защитава истерично ГЕРБ и още по-истерично напада протестиращите.

Този път обаче мина границата.

Никой не ражда нарочно болни деца.

Никой не може да бъде наричан урод, без значение болен ли е, здрав ли и как изглежда!

Мая Манолова се бори за правата на майките от повече от две години, а не се крие зад гърбовете им.

Още повече, че и тя беше блъскана и влачена по пода на свещения коридор на парламента, а мина през тежко заболяване, което може да бъде отключено при тази агресия.

Тя е боледувала, знае какво е да си от другата страна и затова е с майките.

В резултат на това бе наречена урод…

А какви са тези, които я извлякоха насила и душиха част от майките?

Ангелчета ли?

Без извинение, г-н писател, но вашите думи са дъното!

Стойте си там и си мълчете!

1 thought on “Потрес! Писателят Стоянов пита Мая Манолова дали е…урод

  1. ПИСАТЕЛ, ПРЕДАТЕЛ, ПЕДЕРАСТ ,3 В ЕДНО СТЕ ГОСПОДИНЕ ,И АКО ВИ Е ОМРЪЗНАЛО ДА ГЛЕДАТЕ ОМЕРЗЕНИЯ И ЗМЪЧЕН НАРОД ОТ ВАС И ТАКИВА КАТО ВАС АМИ МАХНЕТЕ СЕ ИЛИ ОБЕСЕТЕ СЕ ,НАРОДА НЯМА ДА ПЛАЧЕ ЗА ВАС,НАПРОТИВ ДАЖЕ ЩЕ ПРАЗНУВА !!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *