Пиян украинец се прави на каскадьор в Свети Влас, обвинява полицай, че го води в районното

България отблизо

Пиян и агресивен украински гражданин бе задържан след употреба на сила от страна на полицията, след като катастрофирал с буса си в Свети Влас, споделиха очевидци.

Днес кокетният ни морски курорт осъмна със странна гледка. Луксозен микробус с туинговани тъмни стъкла, при опит да паркира на служебния рибарски паркинг до официалния входа на „Марина Диневи“, навярно с умопомрачително висока скорост, излетял от него. Микробусът се забил в страничната стена на пешеходен проход.

Само липсата на хора във возилото е предотвратила голяма трагедия, коментираха свидетелите на инцидента.

Украинският гражданин е нямал сериозни наранявания. Въпреки това, щом видял дошлия на място полицейски екип, той е проявил агресия и неподчинение на разпореждането да влезе в патрулната кола. Полицаите са били принудени да задържат силово агресивния и пиян нарушител на Закона за движение по пътищата. В РУП Несебър украинецът се оплакал, че вдигнал кръвно. Дрегерът отчел употреба на алкохол.

По късно, в присъствието на полицейски екип, микробусът бе изтеглен от два специализирани автомобила на пътна помощ и откаран на паркинг за отговорно пазене, разказаха летовници.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *