Полски ясновидец зове: Бягайте в България! Тя ще е най-сигурното място в Европа!

Свят

„Поляци, бягайте в България и Румъния! В Полша ще се диша трудно, войната ще я заобиколи, но няма да може да се диша“.

С такова обръщение се обърна към сънародниците си през 2018 година известният полски ясновидец Кшищоф Яцковски. Думите му звучаха налудничаво на фона на това, че хиляди Българи напускаха страната си да си търсят прехраната на по-сигурно в икономически план място. Във видеозапис Яцковски обясняваше, че

„няма да може да се диша“, а „замърсяването ще дойде отвън“

при това твърдеше, че не става дума нито за смог, нито за радиация.

Ясновидецът е роден на 1 юни 1963 година в Члухов, Полша. По професия е стругар, от повече 30 години се занимава с ясновидство. Основната му специализация са криминалните случаи. На страницата му в интернет има документи, издадени от полицейски органи, потвърждаващи разкриването с негова помощ на убийства и тежки криминални престъпления. През 2000 година става герой на документалния филм „Ясновидецът“, а през 2003 година участва и печели риалити турнир на японската телевизия Asashi. През 2009 година в телевизионно интервю му задават въпроса кой ще бъде следващият президент на Полша. Всички предварителни нагласи по това време сочат, че изборите ще бъдат спечелени отново от действащия Лех Качински. „Няма го Лех Качински. Не знам защо. Той спи“, казва Яцковски. На 10 април 2010 година президентът Качински заедно със съпругата си и част от политическия елит на Полша загива в самолетна катастрофа в Смоленск, а президент става неговият опонент Бронислав Коморовски.

„Монитор“ откри Кшищоф Яцковски в родния му град Члухов и се върнахме в прогнозата му от 2018 с въпроса – дошло ли е времето, за което предупреждава. „Да, дошло е.“-  категоричен е полякът, за когото също се смята, че още преди 10-12 години е предсказал избухването на световната пандемия COVID-19.

“Трябва да се върнем още малко назад. През 2007 година успешно предвидих, че в средата на 2008 година ще се случи нещо с банките по света. Че ще банкрутират. Писаха го тук във вестниците в Полша и всички икономисти се смяха на прогнозата ми. И… О, чудо! През 2008 година в средата на септември първите американски банки фалираха и започна лавина по целия свят. Тогава пресата, телевизията, започнаха да ме канят и ме питаха откъде съм знаел и какво ще стане по-натататък. Казах тогава, че тази криза един ден ще доведе до глобална война. Не съм прецизирал тогава никакви срокове, но ме питаха – как, кога ще почне? Съсредоточих се и посочих така: Непосредствено преди глобалната война хората в Европа и Полша ще се страхуват да дишат. Питаха ме – какво означава? Взрив като в Чернобил ли, какво? Отговорих, че при радиация няма смисъл да се страхуваме да дишаме – лъчите и така ще ни поразят. Казах, че няма да е и замърсяване на въздуха като смог. И тогава ми викат: И какво? Къде да се скрием, къде да бягаме? Казах нещо, което до днес самият аз не разбирам. „България и Румъния. Това ще бъдат най-безопасните места в Европа!“ – потвърждава и днес думите си Яцковски. Как ще се оправи България? „Не знам. Но, как да кажа, вярвам на собствените си думи отпреди години. Ако някой в Европа, стане нещо изневиделица, и иска да избяга някъде – къде? Румъния и България. България основно. Не знам защо, но след всичко, което става, бих повярвал на самия себе си и бих избягал също в България.“ – допълва полякът. Според думите му, което съвпада с предсказанията на Петър Дънов за война след епидемията, войната вече е започнала.

Тежка икономическа криза, сравнима с голямата депресия предвижда през 2018 в статия „Границите на Козирог“ украинският политически астролог Константин Дараган. В неговата прогноза кризата ще разруши цялата световна политическа система, която е съпровождала живота ни. В САЩ ще има упадък, като Щатите напълно ще изгубят ролята си на водеща сила. Ще изчезнат Оскарите, Нобелите, дори империята на Илон Мъск, казва Дараган, а единният субект Западна Европа ще остане да съществува само като историческо понятие.

Начело на отделните страни в Европа ще застанат политици, които не са федералисти и глобалисти и не вярват в наднационални формирования и органи като Европейския съюз, смята украинецът./Източник Монитор/

Tagged

1 thought on “Полски ясновидец зове: Бягайте в България! Тя ще е най-сигурното място в Европа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *