Помните ли Калина Крумова? Направи нов шокиращ скок в кариерата! Ето срещу колко!

България отблизо
Спомняте ли си симпатичната водеща на телевизия СКАТ отпреди години?
А най-младата депутатка в парламента?
Да, не бъркате. Това беше Калина Крумова, която със скоростта на светлината обиколи партии и телевизии и накрая никой не я знаеше на кого служи.
Смятате, че е в някоя медия сега? Или се готви за политическа кариера?
Бъркате!
Тя се е отдала на съвсем друга кариера и вече работи  като съветничката по проблемите на пътната безопасност в МВР!
Главоломен скок, нали?
На всичкото отгоре  прелитащата от партия в партия и от служба на служба дама е спечелила проект за половин милион лева! Какъв? Седнете здраво! „Да обнови психотестовете за професионални шофьори.“

В края на май т. г. стана ясно, че Крумова и още няколко трудещи се жени от БАН са спечелили европроект за 453 600 лв. Неговата цел е „да се осъвременят използваните в момента психологически методики за оценка на психологическата годност на водачи, които извършват обществен превоз на пътници, както и на  шофьорите, които временно са лишени или направо са загубили правоспособност за управление на МПС“ пишат в свое съобщение от  Института за изследване на населението и човека при БАН.

След тази новина социалната мрежа просто се взриви. Майки на убити на пътя деца и на пострадали хора започнаха подписка, която е адресирана до Бойко Борисов и до парламента.  Обикновени потребители и потърпевши групово питат КОЯ е Калина Крумова, та ще решава въпроса с безопасността на движението по пътищата и психичното здраве на шофьорите?

Как от обикновена водеща се издигна до депутат и то на „Атака“, след което демонстративно напусна групата и от върла патриотка се превърна в герберка.

Тогава тръгнаха слухове, че получавала по 50 хиляди лева на месец да саботира работата на „Атака“ и да разбие групата на Волен. Младата и напориста дама върло се оправдаваше и отричаше слуховете до дупка, но така или иначе групата беше разбита, а тя започна да гласува заедно с новите си покровители от ГЕРБ.

Крумова не пропусна да мине и „България без цензура“ и да оглави женската организация там до разпадането и на тази партия. Явно е майстор или има природен талант да разбива парламентарни групи.  След като напусна и Бареков, отново се върна при Сидеров.

Тръгна още един слух, че е любовница на транспортния министър Ивайло Московски и го е зарязала, но тя опроверга и това. Но няма как да опровергае, че под крилото си я взе силовият министър Радев и я назначи на топло и доходоносно място в МВР.

Сега всестранно развитата особа се добра до апетитен проект и ще прави листовки за психотестове на шофьори.

Сред възмутените в социалната мрежа е и депутатката от ГЕРБ Нели Петрова, който загуби дъщеричката си Лора при катастрофа. Тя избухна в профила си във Фейсбук и написа:  Калина Крумова ще твори пътна безопасност за половин милион лева!  Аз мисля, че има достатъчно добри експерти в тази област и  Крумова не е човекът, който има достатъчно компетентност в тази област. Но тя явно е компетентна да намира винаги нещо  добре платено и да се изявява във всички сфери! Нима ще й поверим живота на децата си?“

Хор от жени защитиха Петрова, но това не попречи на Калина да си работи по проекта и да си лапа субсидиите.

А кой я крепи и кой стои зад гърба й, при толкова много партии и ние се объркахме!

Станислава Славова , istinata.net

 

 

 

 

 

Tagged

2 thoughts on “Помните ли Калина Крумова? Направи нов шокиращ скок в кариерата! Ето срещу колко!

  1. Браво на жената!стои си на богатството и го използва по предназначение!Машалла!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *