Предсказанията на Ванга за 2021 година: Ще се зарадва цялото човечество!

Свят

Журналистът и приятел на Ванга Сергей Кастарной разкри предсказанията на българската пророчица за 2021 година в ефира на руския Първи канал. 

Припомняме, че Ванга е предсказала появата на коронавируса и че руски учени ще изобретят лекарство, което ще го унищожи.

Според Кастарной, през 2021 г. ще бъде официално обявено още, изобретяването на лек за рака.

„Тя каза, че ще бъде през 20-те години на следващия век. Според декодирането, което правим, това ще падне в годината на пеещия петел – годината на благоприятните промени. Ракът ще бъде окован в железни вериги – това са думите на Ванга“, заяви Кастарной.

Това лекарство вече е изобретено. То вече съществува, но не се рекламира. През 2021 години ще бъде официално обявено изобретяването на лек за рака. Това е лекарство, което съдържа много желязо“, каза още приятелят на Ванга в предаването“ Всъщност „.

Според него предизвикателствата за човечеството ще продължат и през 2021 година.  По-специално, някои региони по света са изправени пред големи наводнения. „В началото на лятото крайбрежието на Америка и редица страни в близост до моретата ще претърпят чудовищни ​​порои, ще потънат във вода и отмият всичко, което е възможно“, предрече Кастарной.

Възможни са и войни. „Възможни са локални войни в латиноамериканските страни, но няма да има глобални“, каза Кастарной. Той обаче отбеляза, че не всички прогнози на Ванга са точни.

Сергей Кастарной обяви и прогнозата си за края на пандемията от коронавирус. Според него инфекцията ще престане да вилнее през пролетта. „До март ще се случват негативни неща, но на 20 март – първият ден от пролетното равноденствие  ще започнат приятни трансформации“, сподели още той.

Според журналистътq Ванга е предрекла и още едни важен момент от 2021 година. Ванга предрекла, че ще се родят двама много важни хора. „Тази прогноза е направена в състояние на транс и в този момент беше невъзможно да се получат подробностите“, каза Кастарной, цитиран от Дарик.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.