Президентството отговори на Борисовата „декларация“!

България отблизо
Управляващите дължат отговор на целия народ за вихрещата се корупция и проваленото си управление.

Това разпространиха в отговор на декларацията на ГЕРБ, от пресслужбата на президента.

Припомняме, че в тази, така наречена декларация, ГЕРБ изкараха протестиращите ултраси и платени провокатори, а президента бил отговорен за действията им. Припомняме още, че трима – четирима „ултраси и провокатори“, момичета и младежи, застанаха с велосипедите си на пешеходна пътека, през който трябваше да минат рейсовете на подкрепящите властта. След пет – шест минути те освободиха пътя на рейсовете. Не е имало никакво чупене на прозорците на рейсовете с камъни и други подобни измислици. На всичко отгоре „декларацията призовава президента да поеме еднолична отговорност за всичко.

 

Призивът на държавния глава към гражданите беше категорично ясен: „Не бъдете в никакъв случай агресивни към нашите братя и сестри, които са от другия край. Те са там от принуда и от страх. Нека им помогнем да се освободят от страха и принудата. Убеден съм, че те ще го направят скоро“, уточняват от Президентството.

Ще отбележим, че президентът винаги е бил загрижен за всички български граждани, независимо за коя партия гласуват. Единственото, което иска Румен Радев е да се прекрати безобразната корупция по върховете на властта и България да тръгне напред, за доброто на всички български граждани, които в момента са в България или се мъчат в чужбина. И точно, защото иска да отреже пъпната връв на управляващите с народната баница, властта е толкова бясна на президента и се мъчи по всякакъв начин да го компрометира.

Но, няма да успее. Народът вярва на своя президент и го обича. И ще го защитава от всякакви злостни нападки.

Tagged

1 thought on “Президентството отговори на Борисовата „декларация“!

  1. ОТ ВЧЕРА СЕ ДИША ПО-ДОБРЕ. ВИДЯХ МЛАДИ ХОРА ДА ПРОТЕСТИРАТ ПО ИДЕНИ ПОДБУДИ , НЕ МОТИВИРАНИ С ГЕРБЕРСИ СЛУЖБИ И ПАРИ -КРАДИНИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *