Спас Гърневски: Нинова ще унищожи БСП през април, ГЕРБ ще управлява още 10 години!

България отблизо

В левицата има разделение на групи и всеки работи срещу всеки, а лидерът Корнелия Нинова е изолирана.

Това заяви в предаването „Денят започва“ по БНТ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Той е убеден, че крайното разцепление в левицата ще стане видно по време на избора за нов лидер през април. Още преди две години заявих, че гръбнакът и амбициите на БСП да дойдат на власт ще бъдат пречупени през 2019 година, което видяхме в два последователни избора, заяви Гърневски. Там вече са на онзи стадий, в който са се хванали гуша за гуша и най-накрая, пролетта, когато са им изборите, взаимно ще се удушат.

Там има най-малко десет групи, всеки работи срещу всеки, а г-жа Нинова става все по-изолирана, все по-сама. Тя е една изключително амбициозна жена, невероятна политическа актриса. Последната й роля е на оня лидер, който е ликвидирал тази партия и съм убеден, че с тази роля ще се справи блестящо, заяви Гърневски.

Депутатът коментира и снемането на доверието на президента Радев от правителството, като заяви, че това е „ритуално самоубийство“. Той самоизолира себе си от самата държавност. В Конституцията ясно е записано, че правителството организира, създава, провежда вътрешната политика на страната. Румен Радев се бори за власт, той е против това управление, коментира Спас Гърневски.

Доверието го дава българският народ чрез избори, 10 години то е на страната на ГЕРБ и ще продължи още толкова, за да бъдат завършени реформите, добави той. Моля се някой да не направи така, че да спре по някакъв начин дейността на главния прокурор Иван Гешев, коментира депутатът относно последните специализирани акции на прокуратурата.

Тъй като думите на Гърневски са толкова абсурдни, просто ги оставяме без коментар.

Нека първо погледне биографията си и тогава да говори.

В случая сам си противоречи и скача срещу…себе си!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *