Президентът и Мая Манолова постигнаха нещо голямо! Ето какво се случва!

България отблизо

Данните от най-новото изследване на Центъра за анализи и маркетинг показват, че президентът Румен Радев е политикът, който се ползва с най-високо доверие сред столичани.  

Изследването е направено сред 1007 пълнолетни граждани на София между 20 и 30 септември. Проучването е със собствено финансиране и е част от изследователската програма на Центъра, уточни неговият ръководител Юлий Павлов, цитиран от epicenter.bg.

Доверието към Радев е 51,1%, а недоверието – 43,7%. На второ място е Мая Манолова, която има 45,2% доверие и 46,1% – недоверие, на Йорданка Фандъкова вярват 44,8% от столичани, а недоверие изпитват 48,9%.

Към премиера Бойко Борисов доверие изразяват 36,0%, а 59,4% – недоверие.

Вицепрезидентът Илияна Йотова се радва на 30,4% доверие, недоверието към нея обаче е 62,5%.
Jul-4
В десятката влизат още Слави Трифонов, евродепутатът от ВМРО и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки, лидерът на БСП Корнелия Нинова, вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов, както и Татяна Дончева от „Движение 21“.

В дъното на класацията по доверие са председателят на „Атака“ Волен Сидеров, кандидатът на „Демократична България“ Борислав Игнатов, лидерите на същата коалиция Христо Иванов и Атанас Атанасов, както и кандидатът на „Спаси София“ за столичен кмет Борис Бонев.

Jul-5

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *