Проф Христова разкри тайните цели на президента Радев

България отблизо

Докато президентът Радев е президент, ние няма да имаме спокойни, нормални, отношения между институциите.

Това каза политическият психолог проф. Антоанета Христова по повод края на политическия сезон, пише „Фокус“. Според нея войната между институциите винаги е била задълбочена. „Тя е толкова задълбочена, че не виждам възможност да се върне на друг, по-комуникативен етап на развитие. Имаме още една година до следващите президентски избори“, каза тя.

„Смятам, че дотогава нещата ще продължат в този вид, в който са. Разбира се, преди това имаме парламентарни избори“, заяви Христова. „Целта, която е вече видима и той я призна е смяна на модела, а именно – президентска република.

Много голяма част от политиците и политолозите смятат този модел за неподходящ. На второ място това е характер. Той е взел своето решение за посока на поведение. Няма да се промени и не можем да очакваме такава“, каза още проф. Христова.
Много малка част от народа го подкрепя, каза политоложката.

Тук вече няма кой да й повярва, тъй като близо 60 процента от хората искат смяна на политическия модел и виждат надеждите си в президента.

loading...

Tagged

1 thought on “Проф Христова разкри тайните цели на президента Радев

  1. “ ГУЗЕН , НЕ ГОНЕН БЯГА“ !! СМЯНА НА МОДЕЛА ОЗНАЧАВА : БЕЗ КРАДЕНЕ И КОРУПЦИЯ .ТОЛКОВА ЛИ ТРУДНО ГО РАЗБРАХТЕ ….СВИКНАЛИ СТЕ НА ДРУГО , НАЛИ ?!? ДА , АМА НЕ !!! СЧЕПИ СЕ КАНЧЕТО !!! И ОБИКНОВЕННИЯТ БЪЛГАРИН ИСКА ЗА ЖИВЕЕ ЧОВЕШКИ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *