Психолог размаха голямата баданарка: Борисов е топъл, народен човек, а защитниците на Кристиян са несигурни!

България отблизо

В предаването „Тази сутрин“ по btv криминалният психолог Росен Йорданов коментира не думите, а движенията на Борисов. Както и движенията на адвоката на Кристиян Бойков и представителят на фирмата, в която той работи.

В социалните мрежи, освен всички други качества на Борисов, нашироко бе обсъждано и  видеото на премиера, който се опитва да управлява катер. Според психолога Йорданов посланието е ясно – министър-председателя демонстрира умения, с които казва на аудиторията, че може да се справи сам с всичко.

„Създава усещане за неформалност, топлота и близост до народа“. Според психолога Йорданов обаче с тази тактика не бива да се прекалява.

„Бих посъветвал премиера просто да не пресолява манджата, защото може би така ще загуби по-интелигентната част от аудиторията си. Тя не очаква омнипотентно лидерство, а посредническо – очевидно премиерът се опитва да ни внуши, че всичко може да мине на ръчно управление”

Освен това, в „Тази сутрин” по bTV, работодателите на Кристиян Бойков и адвокатът му го защитиха. И отрекоха твърденията на прокуратурата, че именно той стои зад теча на данни.

„Това са хора, които би трябвало да говорят с факти. Обърнете внимание, че те не говорят с факти – те не говорят с конкретни ИТ понятия, примери, които да докажат, че това, което се твърди от прокуратурата, не е вярно. Те по-скоро играят ролята на криминалисти”, коментира Йорданов.

По думите му работодателите на Кристиян са по-скоро загрижени за репутацията на фирмата и определено не са сигурни в това, което твърдят./blitz.bg//

Като коментар можем да кажем, че този „психолог“ е на работа в МВР, тоест при Борисов. И затова е размахал голямата баданарка и „разкрасява“ премиера, доколкото може. Но тъй като думите на Борисов нямат особено голяма стойност, психологът се съсредоточава върху жестовете му. И точно тогава започва голямото лакиране на политическия образ на Борисов. Но колкото и да „лакира коня“, Йорданов не може да не предупреди премиера „Да не пресолява манджата“. Защото това „пресоляване“, при него има точно обратен ефект. Хората отдавна не го смятат за „народен човек“, понеже остави държавата и тях на разтерзание от наши и чужди гости.

А що се отнася до Кристиян, то неговите работодатели и защитникът му няма откъде да знаят дали е невинен или – не. Но те твърдят, че е невинен на базата на логиката и знанията им за работата и уменията на Кристиян Бойков. Така  че и тук коментарът на психолога е, меко казано, не много уместен.

istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Психолог размаха голямата баданарка: Борисов е топъл, народен човек, а защитниците на Кристиян са несигурни!

  1. Явно, психолога г-н Йорданов, от това становище се е обърнал по посоката на вятъра ,и се е пуснал по течението , вероятно уреден най-после на щат в управляващата еднолична клика на вожда ..!?Което не говори добре за професионализма му ,който до сега се опитваше да демонстрира …!?

  2. ГЕРБ И ББ се подкрепят от 30% от гражданите, който са чиновници и др . на добра позиция в бизнеса и 30 % мързеливците на които им е хубаво да си лежат в къщи, и получават нещо , остават 40 % други. „Всякакви мисли за солидарност, гражданство, икономика са безмислени. Днес България, правителство и светът вече не ме интересуват“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *