Радост заля България! Бойко Борисов се връща във футбола!

България отблизо

Министър-председателят Бойко Борисов отново ще се завърне на футболния терен, съобщи възторжено сайтът БЛИЦ.

Премиерът ще бъде капитан и лично ще изведе отбора на „Бистришките тигри“ на 28 май в Стара Загора на  терен „Трейс Арена“.

Воденият от премиера отбор ще тича по терена на финален мач от  турнир за ветерани и ще застане срещу достоен  съперник  – бургаския „Нафтекс“.

От БЛИЦ обясняват, че това ще е първата проява на Борисов терена от няколко месеца.  Премиерът бил толкова зает с ЕС и политическата обстановка на Западните Балкани, че дори нямал много време и да тренира.   Обаче бързо влязъл във форма и е уверен, че „Тигрите“ ще победят.

Според сайта,  Борисов много харесал  „Трейс Арена“ от предишни негови участия настоял  футболната среща да се състои пак там.   Очаквало  се двубоят да предизвика огромен интерес у феновете от цялата страна /тоест от клубовете на ГЕРБ, които ще отидат под строй на стадиона/  и  събитието да се превърне в атракция за местната публика.

Ние нямаме нищо против премиерът да рита мачлета, когато си иска, но имаме много против, когато това се превърне в сериозна новина, поднесена на мат`ряла.

Всички държавници спортуват, едни играят тенис, други голф, трети ходят на лов, четвърти яздят, но никъде по света това не се превръща в сензация и размазващо угодническо четиво в пресата. Счита се за нещо нормално и дори никой не ги безпокои  в тези часове на отдих и презареждане.

В същото време у нас това се превръща в безумен пиар. Първо се съобщава датата на срещата, после се следи подготовката на премиера, припомнят се стари негови победи, а накрая се пускат серия от снимки, на които доста понатежалият Борисов рита топката, услужливо докарана до краката му от някой друг.

На всичкото отгоре резултатът е предизвестен. Никой няма да посмее да бие „Тигрите“, вратарят на противника ще се прави на сляп, защитниците ще гледат в небето, а ББ ще вкарва гол след гол.

Казват, че в голяма част от  българските медии имало култ към личността…

Как щяло! Нищо подобно.

Те осъмват и замръкват с Борисов, но това не е култ.

Има една друга дума, която всички я знаят.

Сещате ли се коя е?

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Радост заля България! Бойко Борисов се връща във футбола!

  1. Ама аз сън не съм спала от мъка, че ББ ВЕЧЕ НЕ ИГРАЕ ФУТБОЛ, . И ето най после – УРА-А-А!

  2. Супер!!! Може ли само футбол? Политиката му е кофти и хлъзгава. :)))

  3. Тоя дебел, тлъст банкянски шопар, вече 180 кила, как ще играе,бе, леле, тоя е наистина много,амо много прост!!Долу ГЕРБ, СЪД И ПРИСЪДА ЗА НАЦИОНАЛНИЯТ ПРЕДАТЕЛ БОРИСОВ!!!

  4. Е, най после нещо подходящо да се види при ББ-то.
    Ама много му отиват райетата де.
    Като прът за игричките му…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *