Ревизоро бесен: Разни Тома Биковци, Харизановци, половината гербаджии са срещу мен, а аз се чудя как да им помогна! Неблагодарна работа!

България отблизо

Позволете ми да направя едно изявление: няма да участвам на изборите в момента. И не искам.

По простата причина, че моето министерство точно през тези месеци ще има най-големи трудности. Другите могат да си позволят отпуска, аз не мога.

Това заяви пред БНТ министърът на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро.

Няма да участвам. На никой няма да взема мястото. Не ми трябва рейтинг, ни ми трябва нищо. Ще приключа мандата и ще си отида на село. От 20 години моята майка стои на село и ме чака. Син да види, а аз се занимавам с държава, каза Ревизоро.

Неприятно ми е: Тома-Биковци, разни зелени, Харизановци, Майчето вие на линейка по разни язовири „Да дойде премиерът“. Тя мъжът й я не ще, премиерът да дойде! Само я реанимирате! Мене ме „шият“ – един път към Слави, един път към това… Всички са достойни хора и имат място в парламента. Но аз нямам общо! – зарече се Димитров.

Половината ГЕРБаджии са срещу мене, аз се чудя как да им помогна, неблагодарна работа, каза още министърът на околната среда и водите.

Поел съм ангажимента, може да е последната работа в живота ми, може да е последната държавна работа, аз съм адвокат – не държа. Трябва да се съсредоточа на семейството си, на децата, на внуци, на близки, на гаджета. Изкарвам си мандата. За мен е чест да работя за този премиер. Поел съм си кръста, ще го нося, не бягам, нося цялата отговорност, заяви Ревизоро.

Няма да участвам, няма да се занимавам с политика! Ще си отида оплют. Но отсега това, което съм обещал на премиера и той ми е гласувал доверие, ще го изпълня, обеща Емил Димитров.

Tagged

1 thought on “Ревизоро бесен: Разни Тома Биковци, Харизановци, половината гербаджии са срещу мен, а аз се чудя как да им помогна! Неблагодарна работа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *