Резил! Откраднаха служебната кола на шефа на най-секретното ни разузнаване пред дома му

България отблизо
Неизвестни автоапаши задигнаха служебната кола на шефа на най-секретната служба у нас-ДАТО Цветан Китов. Това е станало в понеделник срещу вторник през нощта.
Това съобщиха за сайта Фрог източници от МВР. Вътрешното ведомство мълчи за огромната издънка.

Чисто новият „Ленд Ровър Дискавъри“, произведен 2018 година,  бил паркиран пред блока на Китов в столичния квартал „Света троица“. Любопитното е да се разбере дали возилото е ползвано и за лични нужди, след като е „нощувало“ пред дома на председателя на ДАТО. Уточняваме, че службата премина преди няколко години под шапката на министерски съвет.  До момента от колата няма и следа. Не е изключено тя да бъде подхвърлена някъде, след като крадците разберат кой я кара.

Припомняме, че наскоро в ГДНП беше разформирован цял сектор „Автокражби“, тъй като се установи, че полицаите, вместо да гонят бандитите, са се заиграли с тях.

Tagged

2 thoughts on “Резил! Откраднаха служебната кола на шефа на най-секретното ни разузнаване пред дома му

  1. НЕКА знаят, че НАРОДА е без НИКАКВА защита!!! Това е управлението на господина Борисова!!!!! В КАКВА КОРОМПИРАНА държава живееме и КАКВА защита ДОРИ на такова ниво като на този голям началник!!!!! ааа,….какво да кажеме обикновените ПОСТАВЕНИ на колене БЪЛГАРИ 1

  2. За да бъде откраднат Ровър Дискавъри 2018 г. е нужно оборудване, което струва около 30 000 и много професионализъм, който е още по-скъп. Та тези могат да ми откраднат магарето само за майтап. Много страшен е въпросът защо българските държавни чиновници се ползуват с облаги над средно световно ниво?! Задължително е да се спазва пропорционалност между реалната производителност и разкоша на управляващите. Дано на всички чиновници им бъдат задигнати лимузините!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *