Русия към САЩ: СИЛАТА не е в ПАРИТЕ! Няма да повярвате защо янките панически се страхуват от конфликт с Русия!

Свят

Това, с което най-много се хвалят американците отдавна не работи в тяхна полза. Парите вече не могат да помогнат на САЩ. Защото, също като в кошмарен сън, те изведнъж се превърнаха в хартийки без всякаква стойност. И показаха, че „царят“ е гол.

Русия харчи за отбрана 17 пъти по-малко от янките. Но превъзхожда САЩ по всички ключови военни технологии.

Целият свят се стресна, когато военният бюджет на САЩ за 2019 г. достигна рекордните 716 милиарда долара. А това е повече отколкото харчат за отбрана всички страни  по света, взети заедно.

При такава разлика американските танкове отдавна трябваше да дефилират на Червения площад. Но…нищо такова не се случва. Експерти, цитирани от tsargrad.tv, твърдят, че обикновена линейна зависимост между количеството похарчени пари и военната мощ на дадена страна, няма. И не може да има.

Някои ще попитат защо? Ами много просто. Защото Русия извърши мощен технологичен пробив в много области на военното дело. Извърши го, без да харчи безумно количество пари. Извърши го със силата на руския ум, талант и гениалност.

Най-напред, целият свят видя в действие руските системи за радиоелектронна борба. Припомняме, станалата христоматийна случка, при която мощният американски есминец „Доналд Кук“, въоръжен с най-новата автоматична система за водене на бой „Иджис“, бе победен за няколко минути от един малък и старичък руски изтребител СУ-25. Само че под крилото на този руски изтребител, имаше прикрепена някаква още по-малка кутийка, с неизвестно за америкаците предназначение. Това бе една от модификациите на руската система за радиоелектронна борба. И когато тази „кутийка“ се задейства, гордият ескадрен миноносец изведнъж загуби звук и образ, двигателите спряха, кормилната система отказа, роботът „Иджис“ се изключи, а корабът се превърна в безполезно парче метал, което се клатеше безпомощно върху вълните.

След това се появиха много нови руски оръжейни системи, които нямат аналог в нито една страна по света, включително и в САЩ. Янките и досега изпадат в панически ужас и заплашват със санкции всяка страна, която иска да закупи руските системи за противоракетна отбрана С-300, С-400 и перспективните С-500. Защото тези системи създават непробиваем купол, който не може да бъде преодолян нито от изтребители, нито от ракети, независимо от тяхната мощност.

Струва си да споменем и руското подводно супероръжие. Това е автоматичният, роботизиран безпилотен подводен апарат „Посейдон“. Тези апарати могат да се движат на изключително голяма дълбочина, по цялото земно кълбо. Те не издават почти никакъв шум, а скоростта им в пъти превъзхожда тази и на най-бързите подводни и надводни кораби. Практически те са напълно неуязвими за всеки противник.

„Посейдон“ са оборудвани с изключително мощни ракети с ядрени бойни глави и са предназначени да унищожават както корабите и самолетите на врага, така и неговата брегова инфраструктура. А знаем, че най-големите градове на САЩ са разположени на брега на океана.

Освен това, Владимир Путин показа, че при евентуална война, щатският „елит“ няма да избегне смъртта. Защото вече съществуват руското хиперзвуково оръжие. Тоест, междуконтинентални ракети с ядрени бойни глави, които не само се движат със скорост 12 пъти по-голяма от скоростта на звука, но и могат непрекъснато да променят треакторията на своя полет. Следователно, те са практически неуязвими за каквато и да било противоракетна отбрана. Нещо повече. В последната фаза от полета, съвсем близо до целта, ядрената бойна глава се разделя на десетки автономни парчета, които по различни пътища се движат право към целта. Всъщност тези ракети гарантирано унищожават всяка цел. Дори тя да е дълбоко под земята.

Но каубоите се страхуват най-много от една друга руска система. Системата, наречена „Периметър“. Американците я наричат „Ръката на мъртвеца“. Защото ако си представим, че по някакво чудо, янките оцелеят, и на всичко отгоре с мълниеносен удар, успеят да унищожат руската армия, командването, стратегическите обекти, и няма кой да даде команда за ответен руски ядрен удар по САЩ…Тогава автоматично се включва руската система „Периметър“. Тя напълно самостоятелно изпраща ракетите с ядрени бойни глави към предварително набелязаните цели в Америка. И унищожава не само САЩ, но и голяма част от континента.

С други думи, „Ръката на мъртвеца“ е ответният удар на възмездието, от който никой в американския „елит“ няма да се спаси. И който унищожава Щатите напълно.

Затова „каубоите“ се страхуват до смърт от конфликт с Русия.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Русия към САЩ: СИЛАТА не е в ПАРИТЕ! Няма да повярвате защо янките панически се страхуват от конфликт с Русия!

  1. Русия винаги се справя успешно с враговете отвън, има средства да ги държи на дистанция. По-страшни са враговете от вътре. Отворено стопанство, псевдо демокрация, промиване на мозъци, създаване на меркантилна ценностна система, субкултура и много други пътища за проникване на „паразити“. Когато накараш хората да мислят примитивно, да се стремят единствено към пари, когато забравят загиналите във войните… когато отслабне духът на руснака, тогава Русия ще бъде разкъсана. За малко да се случи заради предателят Горби, но не е отминало!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *