РУСКИЯТ парламент: Каракачанов моли ЕС и НАТО да… Ето какво ПРАВИ зад ГЪРБА НИ „патриотът“!

България отблизо

Вестникът на Федералното събрание на Руската федерация „Парламентская газета“ съобщи, че вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов се обърнал към Евросъюза и НАТО с молба да защитят България от Русия.

Той призовал Запада да не отслабва своето влияние на Балканския полуостров, за да не допусне да се засили влиянието на Русия в региона.

По неговите думи, политиката на София е насочена към присъединяване на всички страни от Балканите в двата западни съюза – ЕС и НАТО. Но на този стремеж пречел един „трети фактор“. Това било влиянието на Русия и влиянието на Турция на Балканите.

Един от високопоставените участници в наскоро проведения „Международен форум по трансатлантическа безопасност“ в Черна гора, под егидата на НАТО и посолството на САЩ в Подгорица, е бил и вицепремиерът и министър на отбраната на България Красимир Каракачанов.

Както съобщава РИА Новости, той изказал своята лична неудовлетвореност от липсата на ясни времеви рамки за разширяването на ЕС и НАТО в Балканския регион. Каракачанов призовал Северноатлантическия алианс и Брюксел да не отслабват интензивността на своето разширяване, за да не попаднат Балканските държави под влиянието на Русия и Турция.

Големият парадокс и голямата тайна в совалките на Борисов и Каракачанов из Балканския регион е, че освен Македония, Сърбия, Албания, Босна и Херцеговина и Черна гора, в ЕС и НАТО ще бъде приета и непризнатата от много държави в света, така наречена „Република Косово“. Косово, обаче е признато като държава от правителството на България.

Освен това, Каракачанов призовал, цитиран от Парламентская газета, държавите от Западните Балкани да продължат да се съпротивляват на външното вмешателство от страна на Русия.

Не смейте да се отказвате от членството в ЕС и НАТО, заявил Каракачанов, дръжте се, а колегите от Брюксел да мислят по-бързо, защото ако изпуснат Западните Балкани, то ще нараснат евроскептичните тенденции, които и без това не са малко в държавите от региона.

Виждате ли сега, как и Борисов и неговия „помощник“ Каракачанов, слугуват на един и същи господар – Запада?

Виждате ли, че големите български медии, които са под контрола на Сорос, ни подават „редактирана“ информация?

Става пределно ясно и лицемерието на нашите политици. В България говорят едно, а в чужбина – съвсем друго. В България са патриоти, а в чужбина – яростни евроатлантици.

Кои са Борисов и Каракачанов, че ще вкарват суверенни държави в западните съюзи?

Нещо повече. Тези политици, които според резултатите от изборите са избрани от българските граждани, изобщо не зачитат мнението на своите избиратели. Нито на суверена на властта – българският народ.

Защото отдавна е ясно, че 85% от хората в България обичат Русия и искат да се възстановят дружеските отношения с Руската федерация. Искат нашите политици да не изпълняват заповедите на Вашингтон и Брюксел. Искат политиците да се ръководят в своите действия и думи само от интересите на България и българския народ.

И понеже днешното правителство не изпълнява тези очаквания на хората, то трябва да си ходи. Колкото по-бързо, толкова по-добре.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “РУСКИЯТ парламент: Каракачанов моли ЕС и НАТО да… Ето какво ПРАВИ зад ГЪРБА НИ „патриотът“!

  1. Долни предатели! Народът на България иска вън на ЕС и НАТО, то тиквочът и бай тумбак тръгнали да вкарват в сатанинските, ционистки пирамиди целите Западни Балкани. Уроди! Не стига, че ние сме плацдарм, та искат да заробят и тях!

  2. Няма как да разберем типове като тоя по върховете на властта дали са прочели поне ред от близката ни история – цели 2 (две!) Народни съдилища са били проведени у нас поради подобни управници, загробили татковината ни от лакомия и простотия – първият път е на Александър Стамболийски, вторият – на Отечествения фронт (в който са влизали не само комунисти и земеделци…) И е благословен от антифашистката коалиция начело със СССР, САЩ , Англия и Франция!
    Сега, обаче само ние обикновените честни и почтени БЪЛГАРИ ще трябва да спретнем Третия Народен съд, за да потърсим сметката на народните изедници от всички бои!!…
    Но няма да е лесно и просто без външна подкрепа – защото ТЕ са се окупали навсякъде и заобиколили с банда помияри, добре платени с народните ни пари!!…
    Господи, запази духа и умовете български, да успеем да се върнем на тази Земя в XXI-я век като нормални земни хора!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *