Руски депутат предсказа кога ще е краят на спецоперацията в Украйна!

Свят

Депутатът от Държавната дума на Руската федерация от Ростовска област Александър Бородай предрече очаквания краен срок за края на така наречената от определени агенции „спецоперация“ в Украйна

 

Така че, според Бородай, военните действия могат да приключат до Нова година и има доста сериозни шансове за това. Политикът отбеляза, че очаква значителни промени в тактиката на руската армия.

„Ние нямаме цел да унищожим цялото мъжко население на Украйна. Това е грешен начин. Това е изгодно само на истинските ни противници – американците. Ние имаме за цел да унищожим киевския режим“, обясни Бородай, цитиран от чуждите агенции.

Депутатът назова и конкретни обекти и фигури, които трябва да станат цели на армията.

„Унищожаването на организационни структури, инфраструктура за доставки, командни центрове и лидери на всичко това. Това е основен приоритет! Ако не можем да идентифицираме централата им, трябва да парализираме автомобилния транспорт, железопътния транспорт. Надявам се. И се надявам, че тези неща са очевидни за министъра на отбраната, за военното командване на въоръжените сили на Руската федерация, за политическото ръководство на страната“, завърши Александър Бородай.

По-рано депутатът от Държавната дума на Руската федерация предложи да се забрани влизането в Русия на онези граждани, които са напуснали поради частична мобилизация.

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *