Руски екипажи разбиват вражески танкове на Запорожкия фронт! И Видео

Свят

Публикувани бяха кадри от танкова битка на Запорожкия фронт. Сражението започва след като руски разузнавателни дронове заемат позиция и подават в реално време информация за местонахождението и движението на танковете на противника.

 

Миг след като получават координатите на противника, руските танкови екипажи с точен огън унищожават вражеската бронирана техника близо до село Орехов, пишат чуждите агенции.

Кадри от дрон разкриват как бързо се води огъня на руските танкове по струпването на вражеска колесна и бронирана техника и нужно ли е коригиране на изстрелите .

Танкистите стрелят по танковете и бронираните машини на ВСУ, които са излезли на позиция за атака. Огънят се коригира в реално време от безпилотните летателни апарати.

След като унищожават всички вражески машини, руските танкове напредват към освободената позиция на противника, заемат я и продължават да водят бой в дълбочината на вражеската групировка.

Бойният епизод показва, че и в боевете край град Орехов руските подразделения продължават успешно да унищожават западните тежки въоръжения и ефективно прекъсват контранастъплението на частите на ВСУ.

В този епизод руските бойци действат в активна отбрана. Което означава, че едновременно отблъскват врага и после влизат в настъпателна битка като заемат нови по-предни позиции.

Затова след огневото поражение на противника, руските танкове се придвижват напред и атакуват по фланговете, поставяйки частите на ВСУ в поредица от малки обкръжения и оперативни котли.

Ето видеото

Източник БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *