САЩ разкриха ТАЙНА цел на Русия! Ще се СМАЕТЕ!

Свят

Според Business Insider истинската цел на мощното руско подводно оръжие „Посейдон“, което бе демонстрирано от президента Владимир Путин преди време, и което американците нарекоха оръжието на „Съдния ден“, била не друго, а да се разпадне НАТО като военен инструмент на САЩ.

Това съобщава уважаваната руска информационна агенция РИА Новости, като се позовава на американското издание Business Insider.

Американското издание подчертава, че в повечето случаи ядреното оръжие е способно да унищожи един град. Но най-новите руски оръжия „Посейдон“, според изданието, са в състояние да прекратят съществуването на цял континент.

Припомняме, че миналата седмица успешно бе завършено тестването на последния ключов етап от подготовката на „Посейдоните“ за застъпване на бойно дежурство. Руският президент Владимир Путин лично е присъствал на тези изпитания. Освен това, Владимир Путин е съобщил намерението си да измени формата на военните съвещания и лично да контролира процеса на въвеждане на новите военни комплекси на бойно дежурство.

Американските журналисти твърдят още, че оръжието на „Съдния ден“ Посейдон, е създадено, за да принуди САЩ да не отговарят на действията на Русия спрямо страните-членки на Северноатлантическия алианс, които по думите на авторите, носели агресивен характер.

Business Insider интервюирал няколко военни експерта, които считат, че доколкото САЩ и Алианса няма да могат да отидат на помощ на страна-членка на НАТО, която евентуално би могла да бъде заплашена от Русия, то смисълът на съществуването на Северноатлантическия алианс ще изчезне и НАТО фактически ще се разпадне като военен съюз, който има за цел, уж да защитава своите членове.

Нека само да добавим, че НАТО никога не се е притичало на помощ на някоя страна-членка на Алианса. Този американски военен съюз само иска от членовете си да плащат повече пари за „защита“, както и да купуват старите американски въоръжения, за да бъдели членовете в синхрон с армията на САЩ. А, и да не забравим, командването на Алианса принуждава страните-членки да участват в така наречените „мироопазващи“ операции като нападенията над суверенни държави като Ирак, Либия, Сирия и Сърбия.

Ето това представлява НАТО. Затова този военен „съюз“ отдавна е загубил смисъла на съществуването си. И трябва наистина да го изпратим в историята. По две причини. Първо, защото вече няма заплаха за нито една от страните-членки. И второ, защото американците отдавна нямат пари да поддържат своите над 700 бази по целия свят. Виждаме какво се случва в началото на всяка година. Американското правителство не работи с месеци, защото няма пари. И Конгресът накрая гласува ново увеличение на тавана на американския държавен дълг, който вече е стигнал космическите размери от около 60 трилиона долара, ако се сметнат задълженията на държавата, на частния сектор и към външните кредитори. Така че наближава денят, в който САЩ ще фалират и няма да може да ги спаси дори печатницата за пари, наречена Федерален резерв.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *