Сидеров СКОЧИ на евродепутати-ПРЕДАТЕЛИ! Ето какво НАПРАВИ лидерът на Атака!

България отблизо

Председателят на парламентарната група „Обединени патриоти“ Волен Сидеров, който е известен с това, че не се свени да казва истината, този път взе на мушка евродепутатът Ангел Джамбазки.

Припомняме, че Ангел Джамбазки се опита да защити вицепремиера Валери Симеонов в неговите изстъпления срещу единствения официален представител на руската държава Патриарх Кирил, който почете с присъствието си юбилейната 140 годишнина от Освобождението на България от турско робство.

Джамбазки тогава заяви, че Патриархът на Москва и цяла Русия Кирил, тропал по масата, все едно се намирал в квартално кафене. И заради това нямало никакво основание да се иска оставката на Валери Симеонов.

В официално изявление на партията, лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че евродепутатът Ангел Джамбазки е избран с гласовете на Бареков и „България без цензура“. А това е една група, която нарича себе си движение и партия, но още с появата си на политическата сцена, тотално се опозори като слуга на брюкселската олигархия. И сега Бареков непрекъснато снове из Брюксел и други западни градове и подкрепя инициативите на Европейската комисия, без оглед на това, дали те отговарят на българските интереси.

Същото прави и неговият подгласник Ангел Джамбазки. Като евродепутат, той подкрепи въвеждането на Истанбулската конвенция в законодателството на страните-членки на ЕС, с гласуването си „въздържал се“. И то при положение, че позицията на коалиция „Обединени патриоти“ бе категорично против приемането на тази вредна за България и другите европейски страни, конвенция.

С тази си позиция, продължава патриотът, Ангел Джамбазки на практика доказа, че не е част от коалицията „Обединени патриоти“, играе някакви свои политически игрички в Европарламента. И то единствено с цел да бъде в услуга на западната олигархия. И да заслужи пожизнената пенсия след втория си евродепутатски мандат.

Сидеров заяви, че Джамбазки се опитва да бъде коментатор-всичколог, но това изобщо не му се отдава. Поради простата причина, че вместо да защитава интересите на своята партия и на България, той се води от нечии чужди интереси.

Ето защо Съветът на партия Атака и нейният лидер Волен Сидеров призовават Джамбазки да помисли и да каже на всеослушание на кого всъщност служи и срещу какви облаги се е продал.

И ако Ангел Джамбазки изпълнява нечия поръчка, то в такъв случай той е длъжен да даде обяснения пред избирателите на коалиция „Обединени патриоти“. А не да петни името на коалицията и в Брюксел и в България.

С тези свои позиции и изявления, ръководството на партия Атака на практика показва, че коалицията на патриотите трябва да бъде наистина патриотична и нейните представители да се ръководят само от интересите на българския народ и на България.

Защото останалото е предателство към хората, които са им се доверили. Както и неприкрит опит да се разтури патриотичната коалиция и партиите, които влизат в нея.

Дали патриотите ще успеят да се очистят от агентите на Сорос, които са ги налазили навсякъде? Това е въпрос на бъдещето. Но ние, избирателите също имаме думата в този процес. Защото трябва да подкрепяме само онези партии и формации, които наистина отстояват българския национален интерес.

А не онези, които отдавна доказаха, че са слуги на чужди централи.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Сидеров СКОЧИ на евродепутати-ПРЕДАТЕЛИ! Ето какво НАПРАВИ лидерът на Атака!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *