Синче на бивша министърка буйства в София! Чупи телефони, стреля, полицията го…мъмри!

България отблизо

Синът на бившата министърка Долорес Арсенова – Калоян отново е давал обяснения пред полицията след поредния золум.

Арсенов се забавлявал с колата си из София, като карал с бясна скорост, преминавал на червено, засичал водачите и се гаврел с тях. Ту давал газ, ту спирал и си правел кефа заедно с приятеля си, който едновременно му е и бодигард.

Повечето шофьори свивали в страничното платно и чакали пътният хулиган да се наиграе, но един не издържал на светофара и му направил забележка. Калоян се подал от колата и му направил луд скандал, но в това време видял, че жена с телефон му прави снимка.

Министерското чедо побесняло, скочило срещу жената, взело й телефона и го хвърлило яростно на земята, а от удара той се счупил, пише „Телеграф“.

Само че дамата се оказала съдийка, при това висша. И веднага се оплакала в полицията. Ако сигналът беше от друг, можеше и да потъне в преписките, но при това положение нямало как. Полицията го потърсила на адреса му, но младежът бил духнал да обмисли защитата си. Започнало издирване. Когато разбрал, че нещата са загрубели,  на другия ден сам отишъл на разпит и се разкаял за поведението си.

Повдигнато му било обвинение, а след това униформените го пуснали с мярка подписка. Бодигардът му също отнесъл същата мярка.

30-годишният Арсенов отдавна е известен с агресивното си поведение. Нощем вилнее из клубовете, вдига скандали, прави се на вип гост, тормози момичета и се държи като богопомазан. През октомври той бе арестуван със сина на Златистия заради безразборна стрелба.

Тогава голяма компания се наривала с марково уиски в известно заведение, а на ушенце им пеел  им пеел Радо Шишарката. По време на  „Тигре, Тигре“ младежите започнали да  стрелят пиянски  във въздуха с бойния „Глок“, с който бил въоръжен Калоян.  Един от куршумите се забил в жилището на младо семейство, което спяло. Мъжът извикал полиция, но за стрелбата бе обвинен сина на Златистия. Калоян получил  единствено  обвинение за неправилно съхранение на оръжие.

Вероятно и случаят с пътното хулиганство ще потъне в папките, смятат от обкръжението на младежа.

Все пак той е син не на кого да е!

И явно може да прави каквото си поиска!

В такава държава на богопомазаните всичко е разрешено!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *