Синът на Радев – на разпит в полицията. Активното мероприятие се разраства!

България отблизо

Георги, синът на президента Румен Радев, бе разпитан днес в 4-то районно управление в София. 

Той дойде там заедно с майка си Гинка Кесякова. След като даде показания, 30 минути по-късно младежът и майка му излязоха през страничния вход, за да не бъдат снимани от медиите, пише БЛИЦ.

Вчера вътрешният министър Христо Терзийски отказа да коментира скандала с президентския син, който според някои сайтове бе спипан заедно с други непълнолетни на ковид парти в центъра на София.

„Колегите от 4-то районно работят по случая, след това ще дадем материалите в районна прокуратура. Не всички лица са се явили. МВР си свърши работата, няма как да ви отговоря за лица, които са непълнолетни и подлежат на специална защита“.

„От началото на моя мандат семейството ми е подложено на непрекъснати атаки и аз нямам намерение повече да коментирам този режисиран скандал. Вие, медиите, имате всичките ресурси да проверите фактите и едва тогава да информирате широката общественост. Установете ги вие. Аз не съм разследващ орган.”, каза вчера президентът.

Той беше категоричен, че е спретнато активно мероприятие, в което е въвлечен сина му с цел да бъде дискредитиран.

Откакто призовах мутрите да си ходят, те не спират с мутренските си подходи и атаки спрямо мен.

Всеки неудобен рано или късно става тяхна жертва, но аз няма да вляза в ролята на жертва, както се опитаха да излъжат и за катастрофата на баща ми!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *