Сиромахов разкости Василев заради дупката му, но не в чорапогащника, а…

България отблизо

„Мислех, че за толкова години преход съм чул всякакви простотии, които могат да родят главите на българските политици. Но те не спират да ме изненадват“ – с тези думи Иво Сиромахов започна петъчния епизод на „Вечерното шоу на Слави“.

 

„След като преди месеци, Асен Василев се изцепи от парламентарната трибуна с фразата „Да го духат бедните„, вижте каква поредна греда удари съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП), казвайки: „Нямаме нормални учители, защото ходеха с чорапогащници с дупки!“.

Това дори не е греда, а автогол със засилка.

Първо, независимо как са облечени – със скъсани или със зашити дрехи, учителите винаги са съхранявали българщината! И дори когато трябва да изтърпят все по-малоумните претенции на родителите на все по-неграмотните деца.

Второ – тези хора са на държавна работа. Бойко Борисов упорито вдигаше заплатите на учителите, за да може да ги ползва като сигурен електорат, заедно с администрацията.

Няма нужда да ги обиждате и да ги правите все по-големи привърженици на ГЕРБ.

Да не говорим, че има много по-големи дупки от тези на чорапогащниците на учителите.

Такава е дупката в интелекта на българските политици.

Дупката в отбраната на държавата. Дупката в портфейлите на пенсионерите. И онази огромна дупка от 9 милиарда в бюджета, която изкопа самият Василев“, отсече Сиромахов в ефира на 7/8 TV.

Tagged

1 thought on “Сиромахов разкости Василев заради дупката му, но не в чорапогащника, а…

  1. ТОВА копеле със визия на добре охранена свиня порода “ БЯЛА БЪЛГАРСКА „………от която баба ми вадеше по 9 тенекии мас и само 60 кг месо ………………………си е точно както каза съдията ПЕНГЕЗОВ веднъж по една телевизия …………ЩЕ И ДОЙДЕ КОЛЕДАТА …………………………..а пък аз казвам , че Василев си е подписал смъртната присъда …………………..наистина не в политически смисъл а във физически ! копелето не може да разбере ………..и никога няма да разбере когато някой “ БЕДЕН ДУХАЧ “ се изправи пред него не с огнестрелно оръжие ……о просто с една бухалка с каквато баба му е бухала мръсните черги на пералото у село !ТОЗИ човек няма никакъв език ……….щом му видях и чух словото от трибуната на парламента ……………….веднага разбрах че ще му е нужно едно дебело въже ……не “ ГАРОТА “ а просто дебело конопено българско въже ………………..той е ходещ СМЪРТНИК ……………………така аз като отличен гадател и маги ясновидец
    , му предричам бъдещето дори да избяга и в ПАТАГОНИЯ ! Това което казва “ ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ “ дори мафиотите по света не го изричат никога …..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *