Скандалът с обидената майка във Варна се разгаря. Ето кой е общинарят, гаврил се с жената. Заплашил и да я ритне!

България отблизо

Майка на две деца, едното от които – с увреждания, твърди че е станала обект на грубо отношение от страна на общински съветник от Варна.

Както вече писахме, случката се разиграла по време на сесия на Общинския съвет в морската столица на 27 юни, където жената настоява да бъде настанена в общинско жилище.

За нея разказаха очевидци в интернет. В ефира на „Събуди се” Калинка Димитрова разказа, че е била грубо обиждана и заплашвана със саморазправа от общинаря Димитър Карбов.

В крайна сметка жената била изведена от залата с полиция. Тя посочи, че на въпросната сесия поискала думата, за да постави въпроса за получаването на общинско жилище, за което чака близо 10 години.

Подигравателните подмятания започнали от общински съветници зад гърба й.   „Тръгнах да напускам самостоятелно залата, защото беше под достойнството  ми да остана повече там. Минавайки покрай първия ред – после научавам името, че е г-н Карбов, чувам: „Виж се, ма! Виж се на какво приличаш и с какво си дошла тук облечена! Нямаш ли си у вас огледало да се погледнеш на какво приличаш?“. Това се повтори поне 2-3 пъти: „Нямаш ли у вас огледало? Я, я виж тая! Като те ритна един път…“, разказва жената.   Тя събрала смелост, обърнала и се попитала общинаря: „Вие мутра ли сте? Държите се в момента мутренски“. По думите й, след това тя била изведена с полиция.

Самият Карбов отрича подобно нещо да се е случвало и твърди, че не познава Димитрова. Председателят на Общинския съвет Тодор Балабанов пък заявява, че е  имало размяна на реплики между Калинка и Карбов, но не чул точно какви. Друг общински съветник – Любомир Роев, потвърди, че е станал свидетел на разпра и е чул обидни квалификации.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *