Скандал тресе ефира! Кирил Петков се появи неканен в тв студио, водещата не успя да го изгони

България отблизо

Жесток скандал се разрази в студиото на bTV. Между основните политически партии трябваше да има дебат с участници – Деница Сачева, Венко Сабрутев, Христо Проданов, Деян Николов, Мартин Димитров и Любомир Каримански.

Мария Цънцарова обаче бързо анонсира, че правилата в студиото й са нарушени и вместо Сабрутев при нея се е появил самият Кирил Петков.

 

„Без никакво предупреждение Венко Сабрутев не се появи, а тук виждаме Кирил Петков. Какво правите тук“, запита го тя.

„Казусите са толкова важни в този в този момент, че когато Венко не можа да дойде, реших, че мога аз да отговоря на важните въпроси“, каза той.

В студиото обаче, освен Деница Сачева, се появи и Томислав Дончев:

„Ние държим на правилата, не ни предупредихте за това, което се случва в момента“, каза той.

Петков отговори, че Сабрутев не е в студиото по лични причини, но на въпрос дали това не е било ясно предварително, той не можа да отговори защо медията не е била предупредена от ПП.

„Оказах се на 15 минути и реших да се включа да кажа само няколко важни неща. Ще бъдете ли минимално възпитан да не ме прекъсвате“, включи се в разговора Дончев.

„Политическият сблъсък, дебатът на идеи, принципи, цели и програми, който има такава, е изключително важен, но преди това има разговор за правилата. Ако не покажем, че сме в състояние да спазваме правилата, как ще покажем на българите, че ще спазваме обещанията си към тях“, запита Дончев.

„Къде се крие господин Борисов, той е вашият лидер, защо той не дойде“, контрира го Петков и добави: „Двама човека са тук, защото ги е страх да са сами.“

Сачева също се включи и укори Петков, че не спазва правилата.

„Господин Петков вие в нито един момент не ни предупредихте за тази ситуация. Ние го дължим на хората, които са приели да са тук в студиото“, отново го укори Цънцарова.

Томислав Дончев и Деница Сачева напуснаха студиото на bTV в разрез с регламента заради нарушените правила от Кирил Петков.

Въпреки бруталното нарушаване на правилата Цънцарова и bTV склониха и не изгониха от студиото нахлулия нахално Петков.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *