Смелост, БРАТЯ! Можем да върнем МОГЪЩЕСТВОТО на нашата БЪЛГАРСКА армия! Вижте КАК!

България отблизо

На 6 май освещаваме с голяма тържественост, българските бойни знамена, преминали през горнилото на много сражения. Само че дори имената на бригадите и дивизиите, които ги носеха, вече ги няма. Славните имена на тези бойни бригади ги няма, защото я няма и българската армия.

На 6 май празнуваме с голяма тържественост, деня на българската армия. Армия, която вече е почти на изчезване.

На тазгодишния военен парад ще излетят 3 изтребителя Миг-29, за които пилотите и поддържащия ги инженерен състав казаха в ефира на БНТ, че да се лети на тях е „героизъм в мирно време“.  Защото експлоатационният им ресурс отдавна е изтекъл. И сега техниците ги крепят само на магия. Която всеки миг може да свърши. И машините, заедно с пилотите да полетят към земята. С пълна скорост.

Същото се отнася и за вертолетите. И за много други машини и въоръжения. Това коментираха пилотите и хората, които осъществяват техническото и инженерно обслужване на самолетите в авиобаза Граф Игнатиево. Откъдето трябваше да излетят въпросните вертолети и самолети, за да преминат над гергьовденския парад.

Всички в авиобазата казват, че заветната им мечта е българското небе да се охранява от самолети и пилоти на българската държава. Не на чужди държави.

Генерал Чавдар Червенков, бивш ръководител на военното разузнаване, а след това министър на вътрешните работи в кабинета на Ренета Инджова заяви, цитиран от blitz.bg, че на нас ни трябва реална армия. А реалната армия изисква най-напред хора, каквито ние нямаме в достатъчна степен. Защото властимащите, заедно с техните господари от ЕС и НАТО, изгониха 2 милиона млади българи да се скитат немили-недраги по чужбините.

Новобогаташите и властниците разпиляха най-ценният капитал, който има една държава – младежите. Кажете, какво наказание заслужават такива хора?

Но освен хора, на нас ни трябва окомплектоване на армията с дрехи, оръжия, транспорт. Нужно ни е тилово обслужване. Трябват ни кораби, самолети, бойни машини, зенитно-ракетни комплекси. И то съвременни, а не от време оно. Трябват ни още много, много други неща. Без които армията не може.

А за всичко това са нужни пари. Големият въпрос е откъде да намерим тези пари, за да възстановим онова, което днешните политици и политиците от близкото минало, унищожиха?

Ами много просто. Трябва най-напред да имаме икономика. Производство. Не да вземаме милиардни заеми. Които на всичко отгоре не можем да върнем, защото нямаме нито производство, нито износ.

Значи преди да възстановим икономиката, не можем и да мислим за армия. Това ясно и категорично трябва да кажем на натовците от САЩ, които искат да даваме по 2% от брутния вътрешен продукт за въоръжения. Богатият Вашингтон иска от малка и бедна България пари. Искат да им купим оръжието, което те изхвърлят от употреба. Това се нарича „братска“ западна помощ.

Само че нашият интерес е съвсем друг. Ние все още имаме мощен военно-промишлен комплекс. И вместо да правим оръжия за ислямистите, или да купуваме старото оръжие на Запада, можем да впрегнем този военен комплекс в работа. Трябва българската държава да инвестира в научни иновации. И в производство на оръжия, танкове, кораби, самолети… Но не за терористите. А за българската армия.

Така ще възстановим много изчезнали професии. И ще дадем работа и достоен живот на стотици хиляди хора. Защо Северна Корея успя да направи не само самолети и танкове, но и ядрено оръжие? Защото са по-умни от нас ли? Не, а понеже си намериха истински приятели. Те станаха приятели на Русия. А Русия им даде технологии. И сега дори САЩ не могат да ги пипнат.

А ние сме роби, защото избягахме от своите славянски корени. От нашите истински, православни, руски братя. И продължаваме да се храним от паничката с остатъци, която Западът ни подхвърля.

Ясно е, че политиците няма да променят това. Ето защо трябва да го променим ние, обикновените хора. Като използваме мощните лостове на демокрацията.

Изборите са мощен лост. Но само ако гласуваме всички. Без да ходим за гъби. Да гласуваме както руснаците, унгарците и чехите. Които си избраха свои, народни водачи. Те не са по-умни от нас. Но са много по-единни.

Референдумите също са мощен лост. И те ще започнат да се провеждат. Колкото и да не се иска това на властниците. Защото натискът на българския народ е огромен. Но и на референдумите трябва да гласуваме всички. Не както на референдума за АЕЦ Белене“, на който гласуваха само 20% от имащите право на глас.

Разбира се, за да гласуваш или да излезеш на протест се иска смелост. И днес, в деня на храбростта, трябва да дадем свещен обет. Всеки пред себе си. Първо, че ще гласува. И второ, че ще гласува не по партийни пристрастия. А в интерес на България.

Защото ако гласуват 90% от хората, манипулациите няма да важат. Колкото и да са големи.

Така, ще намерим и пътя към нашите истински и верни приятели. Към нашите руски братя. Защото кръвта вода не става.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Смелост, БРАТЯ! Можем да върнем МОГЪЩЕСТВОТО на нашата БЪЛГАРСКА армия! Вижте КАК!

  1. Каква смелост бе, когато политиците превърнаха живота ни в бутафория! Да си смел, означава да застанеш ПРОТИВ системата, която унищожи родината, а не да се нагаждаш на престъпната власт!

  2. Всичко казано е много вярно, но не достатъчно. Хората са най-важното условие. Само независимите български граждани, не членуващи в тайни структури и НПО-та финансирани от чужбина, могат да работят за българските интереси, за възраждането на българската култура и икономика. Всичко друга е заблуда, умишлено насаждана, целяща ликвидирането на България. Ето защо е въпрос на дълг, българските медии, ежедневно и неотклонно да разкриват истината за тези наши сънародници, които доброволно са се поставили в зависимост на чужди интереси, с цел преследване на личните си користни цели.Именно тази национално отговорна и единствено спасителна за държавата ни политика, ще доведе до недопускане до партийното и държавно представителство на такива български граждани, за да може България да се възроди. Спасението е в загърбване на досегашните зависими партии и създаване на Български патриотичен съюз.
    Накрая искам да попитам, този сайт български ли е, че всички инструкции не са на български и целят да въведат в заблуждение пишещите?

  3. Иво, не сме оставяли нашите „руски братя“ . Не забравяй че КГБ- то ни каза , че вече минаваме на управление от ЦРУ – то . Незнаеш или си забравил ?!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *