Социологическа агенция ШОКИРА: ГЕРБ отново ПЕЧЕЛИ на следващите избори! Вижте каква е ИСТИНСКАТА воля на избирателите! И мръсните ТАЙНИ на „социолозите“!

България отблизо

Нови изследвания на социологическа агенция „Афис“ и на още един куп такива агенции, показват, че ако има парламентарни избори днес, те ще бъдат спечелени отново от ГЕРБ.

Партията-майка получава около 26% подкрепа, а опозиционната БСП ще е на второ място с около 23% гласоподаватели. В парламента ще влязат още две партии. ДПС със около 7% и Обединени патриоти с около 6%.

Всички знаем, че социологическите проучвания носят открай време привкуса на пари. И то на много пари. Но за пред народа, всяка социологическа агенция твърди до премаляване, че анкетите за поредните избори се правят не по поръчка на партиите, а безплатно, от самите агенции.

Тоест, социолозите правят подарък на политиците. И то безплатен подарък. Само че апологетите на западната „демокрация“ твърдят, че няма безплатен обяд. Следователно, по тяхната логика, „подаръците“ на социолозите не са безплатни. Те само трябва да изглеждат такива.

Но, щом като социологическите проучвания за изборите не са безплатни, тогава трябва някой да ги плаща. Директорът на Сметната палата твърди, че това не са политическите партии. Но нека си спомним, че шефът на Сметната палата не е назначен от обикновените хора като нас. Той е назначен от политическите партии. Както и шефовете на съдилищата и прокурорите и т.н. Дори председателят и членовете на антикорупционната комисия, която трябва да разследва корупцията по високите етажи на властта, и те ще се назначават от гербаджийското партийно мнозинство в парламента.

С други думи герберите си назначават послушници, които да казват, че няма корупция. И всичко в държавата си върви по мед и масло. Но понеже не могат пряко да назначават шефовете на социологическите агенции, те просто им плащат. И то с парите от партийните субсидии. За да обявяват резултати, удобни за управляващите. И да увековечават тяхната власт. Затова парите за партийни субсидии не бяха намалени и с една стотинка. И си останаха 11 лева на глас.

Всичко това отдавна се знае, дори и от съвсем неизкушените в политическите дела. Ние, обаче, го повторихме, за да се види ясно, че въпреки тоталния контрол, който герберската клика упражнява върху хората в цялата страна, резултатите, огласявани от техните послушници, съвсем не са толкова добри, колкото се иска на Борисов, Цветанов и сие. И от година на година стават все по-лоши.

Ще припомним, че на предишните предсрочни парламентарни избори, които се проведоха през март 2017 г. ГЕРБ получиха 34% от гласовете, а БСП – 28%. Спадът в гласовете за партията-майка е най осезаем. Почти 8%. И то само за изминалите осем месеца след изборите. Значи всеки месец герберите губят поне по един процент от своите избиратели. А в груби цифри, това означава по около 10 000 души на месец. Които не искат повече Борисов и ГЕРБ да ги представляват. Нито да ги ръководят. Нито да остават повече в политиката.

Нещо повече. Официално огласената активност на избирателите по време на изборите през март 2017 г. е малко над 50%. Което означава, че останалите около 50% от българските граждани са отказали да участват в избори ала Цветанов и ГЕРБ. Отказали са да участват в избори, в които „победителят“ е предварително известен.

А изборите отдавна се превърнаха във фарс, защото почти всички общини са с кметове от ГЕРБ. Те назначават „удобни“ хора в секционните избирателни комисии. В общинските избирателни комисии. Както и в самата Централна избирателна комисия. Да не говорим, че от години една и съща фирма с директор „изчислителят“ Мишо Константинов „брои“ гласовете в ЦИК. Да не припомняме чувалите с бюлетини, които депутати гербери мъкнеха в нощта на изборите. Да не напомняме как други депутати от партията на Вожда стояха на главите на преброителите в залата на ЦИК. И изобщо да не си спомняме за насилието, което бе извършено над хората от избирателните секции в София, които бяха затворени за цели два дена в зала „Арена Армеец“.

Ето така стават изборните „победи“ на Борисов и Цветанов. И въпреки всички  манипулации или може би точно заради тях, хората, които искат да гласуват за ГЕРБ катастрофално намаляват. А тези, които искат да отидат пред урните пък са още по-малко. Повече от половината граждани изобщо не ходят на избори. Доверието в Борисов, в герберския парламент и държавните институции се топи като ланшния сняг. Фейсбук групите, които открито се обявяват против Борисов и ГЕРБ стават все повече.

Ситуацията в държавата е не просто катастрофална. Тя е революционна.

И съвсем скоро може да избухне, за да изхвърли герберските Бай Ганьо, Дочоолу и Гочоолу от изборите. И изобщо от България.

Автор Иво Македонски,   istinata.net

Tagged

7 thoughts on “Социологическа агенция ШОКИРА: ГЕРБ отново ПЕЧЕЛИ на следващите избори! Вижте каква е ИСТИНСКАТА воля на избирателите! И мръсните ТАЙНИ на „социолозите“!

  1. ЧНГ– ИВЧО , бъдете живи и здрави и щастливи и дано и с вашата помощ изметем боклука гроб!!!!

  2. НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ТАЗИ ПАРТИЯ ОПУСТОШИ БЪЛГАРИЯ КАКТО НИТО ТУРЦИТЕ НИТО ФАШИСТИТЕ СА ГО ПРАВИЛИ !ЦВЕТА НА НАЦИЯТА ИЗБЯГА !ТЕ НЕ МОЖАХА ДА СЪХРАНЯТ ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯТ ПОТЕНЦИАЛ !СЕГА Е КЪСНО ДА ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ ВСИЧКО ОТ НАЧАЛО И С ТЕЗИ ЗАКОНИ КОИТО ГЕРБ СЪТВОРИ !ЕДИНСТВЕНО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ВРЪЗКИТЕ С РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ВЪЗРАЖДАНЕ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО!ГОЛЕМИЯТ РУСКИ ПАЗАР ЩЕ ПОГЪЛНЕ ВСИЧКО -ТЪЙ КАТО ЕВРОПА НЕ НИ ПУСКА НА ПАЗАРА ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА ТАКА ЧЕ НИЕ НЕ СМЕ ЖЕЛАНИ В ЕВРОПА ВЪПРЕКИ ЧЕ ОТ НАШИТЕ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ПО ВКУСНИ НЯМА !

  3. Днес болшинството гласоподаватели на герберите отдавна съжаляват, че са го направили. Едни предсрочни, но честни, повтарям честни избори ще дадат далеч по-различен резултат. Оставим ли ги във властта ще опоскат и последния кокал. Имам лични наблюдения за една голяма част от тях властта е единствената им цел: личната облага. Такъв е един мой близък роднина, който смени вече 3 партий, но намери пристан в герб, защото тук всичко и всички се купуват.Той ще мине през трупове, за да се облагодетелсва. За него няма род, родина, честност и правдивост.Отвратена съм от постъпките му.
    Защо се отказваме от славянските си корени? В коя война България е получила помощ от запада за своето освобождение било от турско или фашистко робство ? Отговора е един – Русия! О не разумний и неблагодарни юроде с каква съвест плюеш и мразиш днес твоя двоен освободител ? Защо се отказваш от корените си?

    1. ЖАЛКО АКО ГЕРБ ПАК БИЕ/ТОВА Е ИЗРАЗА НА ББ/ НА ИЗБОРИТЕ. ВЕРОЯТНО Е ДА БИЕ, ЗАЩОТО ГЕРБ ИМА ДОБРЕ СМАЗАНА МАШИНА ЗА ИЗБОРИТЕ- 400 000 гласове ДЪРЖАНИ И ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ, агенции, държанти фирми с големи заплати, бонуси от 20000 лв. м. плюс останалите- ноторно известни . Изборите се нареждат от САЩ, затова моного и не гласуват , защото виждат , че е безмислено

  4. НАЙ – СТРАШНОТО Е, ЧЕ СЕГАШНИТЕ ВЕЛИЧЕСТВА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НИКАКВА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА, А И НОВОТО /СЕГАШНО/ ПОКОЛЕНИЕ НЕ ПОЗНАВА И НЕ ПРИЗНАВА НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ТОВА, КОЕТО ВЕЧЕ Е КОДИРАНО ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА В НЕГО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *