Става сериозно: Хакери свалят правителството! Ето шокиращите факти!

България отблизо

Хакери са атакували и Министерски съвет. Това разкри в „Още от деня“ по БНТ вицепремиерът Томислав Дончев, който коментира актуалните теми от България, пробива в сигурността и изтеклите данни от НАП.

„Редица държавни институции бяха обект на хакерски атаки през последните дни, включително и Министерски съвет.

Напълно е възможно тези атаки да се дължат на някакъв тип хакерска солидарност или ентусиазъм. Напълно е възможно да имат и други цели“, разкри той.

„Предстои да видим какви ще са последиците от изтеклите данни на НАП. Службите ще установят кой, как и защо е направил пробива“, добави Дончев.

Томислав Дончев говори и за разпада в малката коалиция на патриотите. „Нямам навика да коментирам процесите в други партии. Искам да видя докъде ще стигнат процесите там, тъй като в този парламент няма много възможности за осигуряване на мнозинство предвид конфигурациите. Кабинетът не зависи от ДПС“, категоричен е той.

Затова никога не е изключено да има предсрочни парламентарни избори. Но ГЕРБ е подготвен за тях, обобщи вицепремиерът Дончев./blitz.bg/

Въпросът е, че ГЕРБ не е подготвен за нови парламентарни избори. Нещо повече. Панически се страхува от тях. И това ще го видим съвсем скоро.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *