Стойчо Стойчев отчаяно: Президентът взема властта под носа ни, а ние мълчим

България отблизо
Борисов беше издигнал гъвкавостта в нов стил, а сега му изглежда, че всичко е в хаос. Това коментира пред Българската национална телевизия политологът Първан Симеонов.

Що се отнася до вчерашния одит на служебното правителство, той уточни, че в политиката се работи за общественото мнение, а хората харесват стила на служебното правителство. По думите му е съвсем нормално да има одобрение.

 

„Организацията на изборите трябва да върви по дефиниция, а не да я обсъждаме“, коментира Симеонов във връзка с предстоящия вот на 11 юли.

 

Негов събеседник бе социологът доц. Стойчо Стойчев. Според него служебният кабинет демонстрира желание за постоянна комуникация с медиите. „Постоянно се констатира какви разкрития имат, а крайната цел е гласоподавателите да са убедени, че страшни злоупотреби са вършени през последните години“, каза още той.

 

Според него партийната „метла“ се правела с целта, назначените хора да останат. „Това означава, че президентът има намерение да има влияние в изпълнителната власт“, смята доц. Стойчев.

Припомняме, че социологът беше най-върлият противник на протестите, показваше на излезлите на улицата българи среден пръст, дори отиде да се заяжда по тъмна доба с д-р Цветослава Гълъбова точно пред психиатричната клиника, в която тя работи.

И е един от върлите привърженици на  режима на Борисов.  И по негово време стана доцент.

Tagged

1 thought on “Стойчо Стойчев отчаяно: Президентът взема властта под носа ни, а ние мълчим

  1. С една дума -говедо. Герберастко, поради авантата, която е ползвало това двукопитно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *