Страшен скандал: Забравете за природния газ, ще се топлим с…кравешки лайна!

България отблизо

С голям скандал започна днешният работен ден на депутатите в Народното събрание (НС). Страстите се нагорещиха заради голям скандал как да се отопляват социални бедните, каквито са повечето български граждани.

 

На преден план изскочи Рамадан Аталай от ДПС, който извика:  „Четири пъти „Да“ от мен за всички гласувания като в „Гласът на България“, защото идват избори“. „Забравихме за всички, които се топлят на кравешки лайна, дърва и полети, а се хванахме с газа“, допълни той.

Което на практика може да означава, че трябва да забравим за природния газ и да си спомним за кравешките изпражнения.

Ами те изборите май станаха като „Гласът на България“. Дотам ни докараха.

За да не остане по-назад, Делян Добрев от ГЕРБ пък предложи отпадането на проекторешението за приемане на програма за компенсиране на битовите клиенти на природен газ, внесено. Това бе прието без колебания. Да му мислят хората, които искат да се отопляват през започващата снежна вихрушка из градове и планини.

Петър Чобанов от ДПС пък ни в клин, ни в ръкав поиска да бъде включена точката, която увеличава акционерното участие на България в капитала на Черноморската банка за търговия и развитие. Това бе прието.

Само че какво ни топли това не стана никак ясно.

Накрая Вежди Рашидов от ГЕРБ се изцепи като се обърна към колегите си с предупреждение: От другия път подготвени да идвате.

Ето това е българският парламент в последните дни от съществуването му.

Цирк, скандали, орязване на бедните и липса на отопление през зимата. За храната да не говорим. В нея вече Брюксел официално вкара червеи, бръмбари, скакалци и други вкусотии.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *