Страшно: Руските „Нощни ловци“ атакуват позиции на ВСУ! И Видео!

Свят

Министерството на отбраната на Русия публикува видеозапис от работата на екипажите на многоцелеви ударни вертолети Ми-35 и Ми-28 „Нощен ловец“ от армейската авиация на Западния военен окръг (ЗВО) по време на „специалната операция“ в Украйна, пишат медиите, които я наричат така.

 

Кадрите, публикувани в Telegram-канала на ведомството, показват подготовката на хеликоптерите за излитане, бойната работа на управляеми и неуправляеми ракети при полет от малка надморска височина, видеозапис на поразяване на цели, както и връщането на военната техника в базата.

Както обясниха в Министерството на отбраната, всички полети се извършват на изключително ниска височина, за да се намали рискът от откриване от системите за ПВО на противника. В резултат на редовните бойни задачи бяха унищожени маскирани командни пунктове и бронирана техника на подразделенията на Въоръжените сили на Украйна.

По-рано ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров заяви, че украинската армия търпи големи загуби, така че е принудена да попълни личния си състав с необучени новобранци. Той отбеляза, че през последните дни е имало много различни събития, а за въоръжените сили на Украйна – „не много добри“, анализират чуждестранните агенции.

Превод: БЛИЦ

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *