Тома Биков: Вотът на недоверие е безотговорно поведение на опозицията! Трябва да спасим Борисов!

България отблизо

Вотът на недоверие е абсолютно безотговорно поведение – ще реагираме, ще го отхвърлим и ще подкрепим правителството. Това каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков по време на пресконференция по повод заявените от БСП действия  за искане на вот на недоверие.

По думите на Тома Биков използването на вотът на недоверие като пиар инструмент е нередно и безсмислено. „Вече трета година БСП и Корнелия Нинова не се научиха какво е вот на недоверие и какъв е смисълът от този акт и, че това не е пиар инструмент. Единствената мярка, която предлагат, е правителството да падне и след това, каквото сабя покаже“, добави той, цитиран от Фокус.

Тома Биков призова лидера на БСП да се вгледа в действията на кмета на Перник Станислав Владимиров и да вземе пример от него. След Гешев и кметът на Перник отряза Нинова „Той ясно показва как се действа в такава ситуация, в която отговорността за решаване на кризата се носи лично от теб. Тези, които работят на място, виждат каква е ситуацията, а тези, които стоят на „Позитано“ смятат, че може да се реши с пресконференции и предсрочни избори“, добави още Биков.

Дежурният говорител на ГЕРБ май този път се поизложи.

Той бил ли е „на терен“ в Перник поне веднъж?

Знае ли каква е истинската обстановка в града?

Пиар ли е да се опитваш да върнеш достойния живот на хората?

Наистина ли ГЕРБ заслужава да ни управлява след всички скандали?

И защо е нередно да се иска оставката на управляващите, когато доказаха, че не могат да управляват?

Народът не иска повече промивки.

Иска действия и ги получава!

А Биков…

Него пък кой го слуша?

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *