Тръмп откровено ПРИЗНА, че Путин…Вижте какво РАЗКРИ американския президент!

Свят

В американския политически живот започнаха да стават невероятни неща. Такива, за които в близкото минало никой не можеше и да помисли.

Президентът Доналд Тръмп, Комитетът по разузнаване към Сената, и Специалните служби, воглаве с ЦРУ, официално признаха, че Москва е успяла да подмени властта в САЩ, страната, която се занимава с „цветни революции“ и преврати в държавите по целия свят.

Такова нещо не се е случвало от самото създаване на САЩ до сега.

Нещо повече. Американците не само признаха, че Русия е подменила властта в тяхната страна, но и явно й простиха това. Първо, защото избраният от Москва президент Доналд Тръмп, успя да си уреди среща със своя „благодетел“ Владимир Путин. И второ, защото в Москва пристигна делегация от американски сенатори и конгресмени, които имат задача да възстановят нормалните отношения с Русия.

А това са нагледни доказателства, че САЩ вече гледат на Русия като на равноправен партньор.

Въпреки това, те всички твърдят, че Русия се намесвала в президентските избори, на които победи Тръмп.

Според официалния представител на Белия дом Хоган Хидли, самият Доналд Тръмп смятал, че Русия се е намесвала в хода на изборите, на които той стана президент. Коментирайки доклада на сенатския комитет по разузнаване, Хидли подчерта, цитиран от tsargrad.tv: „Президентът винаги е бил много ясен. Той винаги е смятал, че Русия се е намесвала в нашите избори.“

Преди него, същото заявиха и председателя на сенатския комитет по разузнаване Ричард Бар и неговия заместник Марк Уорнър. Нещо повече. В доклада на сенатския комитет по разузнаване се твърди, че след щателно обследване на материалите, получени от специалните служби по темата „руската намеса“, „няма причина да се оспорват, направените от разузнавателното съобщество изводи“. В доклада се отбелязва още, че „руските операции“ в киберпространството са били много широки и били осъществявани през цялото време на изборите от 2016 г. Те имали за цел да нанесат вреда на Хилари Клинтън и да помогнат на Доналд Тръмп.

Ако трябва да анализираме всичко, което става във Вашингтон по темата Русия, ще кажем, че „вмешателството на РФ в американските избори е поредната измишльотина. Такава, каквато беше и измислицата на англичаните за отровното вещество „Новичок“, с което били отровени баща и дъщеря Скрипал. Защото да твърдиш, че някой в киберпространството бил внушил на американците как да гласуват, си е пълен нонсенс и невероятна глупост. Но, предишната администрация на Белия дом просто нямаше никакъв друг избор. Понеже нищо друго не можеха да пришият на Русия, чиито войски не напускаха границите на РФ. И която нямаше никакви бази и ракети с ядрени бойни глави в близост до границите на САЩ.

Но тези измишльотини бяха необходими на администрацията на Барак Обама, която започна безсмислена война срещу Русия и всичко руско. Ситуацията сега, обаче, е коренно различна. Тръмп започна търговска война срещу целия свят. В Брюксел избухна бунт срещу хегемонията на САЩ. Китай даде заявка да измести САЩ от първото място в света. Както и да срине долара, за да го замени с юана.

В тази обстановка на янките вече изобщо не им трябва още едно противоборство – с Русия. По простата причина, че Русия не е нито търговски, нито икономически, нито финансов конкурент на САЩ. Разбира се, независимата външна политика и могъществото на руската армия, вбесяват янките и им докарват много главоболия. Но това те могат да го преживеят. Защото китайската заплаха и перспективата да загубят влиянието си над държавите в цяла Европа, са много по-страшни за Вашингтон.

Има и още нещо. Необходимостта янките да се разберат с Русия, сега явно е толкова голяма, че те са готови да се изкарат глупаци в очите на целия свят, който всъщност се опитват да управляват.. И да утвърждават, че с едно натискане на клавиатурата, всеки може да промени тяхната политика.

17 могъщи американски специални служби, начело с ЦРУ, обявиха в самата „цитадела на демокрацията“, че Русия е толкова гениална, че е измислила начин да управлява на политиката на доскоро най-могъщата страна в света.

На цялата тази американска шизофрения, Владимир Путин отговори съвсем лаконично. „Ние не знаем, заяви категорично президентът на Руската федерация, кой, кога и къде е влизал в американското киберпространство. Но на държавно ниво, ние никога не сме се занимавали, нито някога ще се занимаваме с такава „дейност“. Ето това е важното.“

Така, харизматичният руски президент постави точка на яловите американски „твърдения“.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Тръмп откровено ПРИЗНА, че Путин…Вижте какво РАЗКРИ американския президент!

  1. Звучи като приказка…..във всички случаи Доналд Тръмп е по-подходящ президент от ужасната конкурентка за поста му и е по-полезен за Америка и американците – дано да са го осъзнали…..Ето как думата „ДАНО“ доказа положителното си въздействие….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *