Тъкър Карлсън: Зло в името на злото!

Свят

В Украйна мобилизират старци и ги изпращат на безсмислена смърт, а официалните лица в САЩ са възхитени, че боевете продължават, възмущава се независимият журналист Тъкър Карлсън. Според него администрацията на Байдън върши „зло в името на злото“.

Тъкър Карлсън, журналист: Това, което виждате, е зло заради самото зло. Вредят на хората, само за да вредят. Точно. Когато видите въоръжен конфликт като този в Украйна… И винаги съм считал, считал съм от първия ден, че добрите хора могат да имат различни мнения по този въпрос. Имам собствено мнение и не очаквам някой да го споделя. Не нападам никого за несъгласие с моето мнение, въпреки че, разбира се, срещу мен имаше нападки. Мисля, че почтените хора могат да стигнат до много различни заключения.

Но в крайна сметка този въоръжен конфликт не беше изгоден за никого. За никого.

Днес гледах видео с поредната партида украински новобранци. Те са по-стари от мен! А аз съм адски стар и съм на косъм от смъртта! (Смях.) А тези момчета са поне толкова стари и дори по-близо до смъртта. И по лицата им се вижда, че го знаят. Изглеждат нещастни. Това е държава, която остава без мъже! Тя няма да спечели!

Разбирам, че хората печелят или губят войни. Правите лош залог, мислите, че ще се получи, но не става. Разбирам това, минавал съм през това много пъти. Но когато хората, които определят политиката на САЩ, когато министърът на финансите Джанет Йелън обяви вчера, че трябва да продължим тази война…

Какво е това?! Война без надежда за победа?

Когато от това не може да излезе нищо по-добро от изтреблението на цяло поколение дядовци?

Какво?! Защо?!

Виждате човек, който е във възторг… Говоря специално за министъра на финансите Джанет Йелън — тя е във възторг, че хората ще умрат!

Смъртта сама по себе си е благословия!

Това, което виждате, е култ към смъртта!

Точно. Не се заблуждавайте в това отношение.

Не ругая никого, който е за Украйна или Зеленски. Говоря за нещо друго.

Това, което казвам е, че сега, на този етап, ако сте поне интелигентен човек и имате десет минути да прочетете, ще разберете, че от това няма да излезе нищо, освен удължаване на човешкото страдание.

Точка. А ако подкрепяте това, запитайте се защо.

Източник: https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1727090631850492257

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *