Тъкър Карлсън: САЩ финансират изграждането на тирания в Украйна

Свят

Журналистът Тъкър Карлсън каза, че Вашингтон всъщност отделя пари за изграждане на тирания в Украйна, където няма и намек за демокрация. 

„Защо християнските лидери, християнските законодатели в Съединените щати не могат да излязат отпред и да кажат, че това просто е грешно, че няма да изпращаме пари за изграждане на тирания, както те направиха, и за преследване на християните“, каза Карлсън във видео, публикувано вчера в социалната мрежа X (бивша Twitter). Журналистът отбеляза, че в Украйна няма дори намек за демокрация. Той нарече срамно да се отделят средства за подпомагане на страна, чиито власти „преследват християните“.

Според Тъкър Карлсън Вашингтон иска да приеме законопроект за конфискация на замразените активи на Русия, за да ги прехвърли реално в Киев, защото това ще улесни управляващата класа в Съединените щати да ги „открадне“.

„Законопроектът ще позволи на Байдън да постави замразените руски активи в специален фонд за Украйна. Това ще бъдат 8 милиарда долара, които правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съд (…) всички тези пари са насочени към Украйна, защото за нашата управляваща класа е много по-лесно да крадат, когато са офшорни“, каза Тъкър Карлсън във видеото , публикувано вчера в социалната мрежа X (бивша Twitter).

На 20 април Камарата на представителите на Конгреса прие законопроект за предоставяне на военна помощ на Украйна в размер на около $61 млрд. Сега документът трябва да бъде разгледан от Сената, след което ще бъде подписан от американския президент Джо Байдън.

Източник ГЛАСОВЕ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *