Ужас! Отвлеченото 15-г. момиче било изнасилвано с часове и горено с фасове

България отблизо

15-годишното момиче, които бе отвлечено в Кърджали, е било изнасилвано в продължение на часове от 28-годишния мъж. Извергът дори е гасил фасове по тялото на непълнолетната.

Цялото гнусно деяние е било извършено в село край Кърджали, съобщава 24rodopi.com. Според отлично осведомени източници от полицията, насилникът е направил самопризнания.

 

Мъжът е женен. След като осъществил плана си, девойката е била закарана в Хасково, където била уговаряна да не подава жалба.

Припомняме, че  при съвместни действия на полицейски служители от РУ-Кърджали и ОДМВР-Хасково 28 годишен мъж е задържан след сигнал за отвличане на непълнолетна.

По първоначални данни деянието е извършено на 6 май в Кърджали, след което мъжът и момичето се придвижили до Хасково. За общодържавно издирване са били обявени пострадалата и съпричастният към деянието.

Соченият за извършител и брат му са били установени и задържани на 9 май в Хасково, а след това конвоирани до РУ-Кърджали. В Районното са задържани още 24-годишна и 32-годишен, за които има данни, че са съдействали при осъществяване на деянието.

Работата по изясняване на случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай от РУ-Кърджали.

Образувано е досъдебно производство.

Tagged

1 thought on “Ужас! Отвлеченото 15-г. момиче било изнасилвано с часове и горено с фасове

  1. С такива „депутати“ имаме пропуски във всички български закони. Важното е да се оставят вратички за измъкване от всяка ситуация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *