Уникални руски танкове Т-90М „Пробив“ подгониха украинските войски в Херсон и Запорожие

Свят

Руските военни са задействали танкове Т-90М „Пробив“ в сражения в Херсон и Запорожие. Руски военнослужещ е разказал за уникалните танкове, успешното поразяване на вражеските цели и прогонването на украинските войници от укрепените им позиции.

 

Танкистите са заявили, че машините са се представили много добре по време на специалната операция. Изданието отбелязва, че руските танкове са разбили позициите на украинските въоръжени сили първо с далечна стрелба, а след това и с мощна атака право срещу вражеските укрепления.

Тези руски танкове могат да атакуват укрепленията на противника без особена вреда за себе си, защото са оборудвани с уникална електронна система, която ги предпазва от ударите на противотанковите оръжия.

Според думите на военнослужещия Алексей, целите са били трудни, без зададени отнапред координати. Но, в изпълнение на заповедите на висшето командване, целите са поразени с ювелирна точност.

Бойците от руските въоръжени сили допълват, че Т-90М е много по-здрав и мощен от западните си аналози, модернизиран е с уникална електронна система за предотвратяване на вражески удари, екипажът е надеждно защитен, а командирът не трябва да излиза, за да презареди оръжието.

Руската армия е получила още една партида танкове Т-90М „Пробив“, доставени от „Уралвагонзавод“. Машините са оборудвани с модерни, мощни двигатели, нови кули и оръдия, а апаратурата е много обновена.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *