Харизанов: Бойко Борисов се справя с всички кризи много по-добре от Радев и Костов!

България отблизо

Характерното за стила на Бойко Борисов и на ГЕРБ е, че успешно се справят с кризи. Това каза политическият анализатор Георги Харизанов пред „Фокус“.

„За разлика от много български политици Борисов не се обиди на българския народ в моментите, когато изпитваше трудности. Може би основното, което го отличава от останалите политически лидери до момента.

Не се обиди, не се скри и не потърси друго поприще, а продължи да си вярва. Това някак си накара и хората да продължат да му вярват. Ако се направи паралел с Радев и  Костов, Борисов успя да удържи първо партията си и второ – собствената си мотивация да продължи напред в политиката, а Радев се скара с БСП“, коментира Харизанов.

По думите му това е довело следващите победи на парламентарните избори, както и до следващите мандати. „Мисля си, че това, което го отличава е, че продължи да си вярва и да бъде положително настроен към хората. Те разбира се, му отговориха със същото“, отбеляза Харизанов.

Значи, да видим дали сме разбрали?! 

Борисов не се обидил на българския народ?! А кой наричаше българите „лош човешки мат*рял“, кой казваше, че с тях човек трябва да се отнася като с кучето си?! Това не прилича на обич към българския народ. Пък и ако обичаше народа си, Борисов щеше да се погрижи да защити поне енергийните проекти като АЕЦ „Белене“ и „Южен поток“, а той ги нарече локви и сега също продължава да ги унищожава. Щеше като Виктор Орбан да закупи и руската ваксина, а не да каканиже, че западните ваксини били добри.

Що се отнася до Костов, да, Борисов разсипа толкова българската икономика, колкото и Костов, а дори повече.

Колкото до външната политика, ще кажем само, че Борисов не можа да изгради българска икономика, нито българско селско стопанство, за да не ядем домати и краставици от Гърция, ама такива, които приличат на картон. И то при положение, че нашата вълшебна земя ражда великолепни плодове и зеленчуци.

Всъщност Борисов е пълен провал. И хвалбите на такива като Харизанов само затвърждават провала му.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *