Цветанов НАГЛО: Преднината на БСП не ни плаши! ГЕРБ ще победи!

България отблизо

ГЕРБ ще спечели европейските избори. Фактът, че някои социологически агенции в момента дават малка преднина на БСП – може само да мотивира структурите ни да работят още по-активно. ГЕРБ подкрепя водещия кандидат на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер и вярваме, че той може да ни помогне в осъществяването на целите ни.

Това заяви пред журналисти в Пловдив Цветан Цветанов преди минути.

Зам.-председателят на ГЕРБ похвали областния координатор на ГЕРБ в област Пловдив Георги Мараджиев, който за една година успял да даде нужния импулс в работата на структурите. През това време дори били изградени нови младежки организации на ГЕРБ.

„Като кмет на Стамболийски Мараджиев също се справял отлично и това личало от усвоените по европейски програми 10 млн. лв. Община Стамболийски се развивала бързо и това само доказвало колко важна е европейската солидарност и стабилността в държавата“, уточни Цветанов.

„Няма как все още да говорим за конкретни кандидати за кметове за местните избори през есента. На номинационните събрания, които ще стартират през юни, ще бъде отчетен и приносът на всеки потенциален кандидат за кмет или общински съветник по време на предизборната кампания за евровота“, подчерта Цветан Цветанов.

Той коментира, цитиран от blitz.bg, че ГЕРБ имал предимство пред политическите си опоненти в борбата за кметския пост в Пловдив, защото при управлението на партията и Иван Тотев градът се развивал, все повече се превръщал в привлекателно място за туризъм и бизнес и съвсем заслужено получил домакинството на инициативата „Европейска столица на културата“.

Само да попитаме Цветанов щом досега електоралната подкрепа на ГЕРБ бе много слаба и социолозите в един глас коментират, че тя бързо се свива, а сега и социалистите изпреварват управляващата партия, как смята да спечели победа?! Може би с манипулации, контролиран вот, с мъртвите души в избирателните списъци, които все още не са премахнати от там?! Как?!

Но Цветанов не ни отговаря, а само хитро се подсмихва. А ние имаме още въпроси. Защо отново той организира избирателната кампания на властта, след като бе уличен в търговия с влияние и в момента го разследват?! Нима ГЕРБ дотолкова нямат неопетнени хора, които да направят предизборна кампания, че трябва отново да се кланят на човек, който вече два пъти позори партията с шестте си апартамента, които уж родителите му купили или с последния апартамент от 320 квадрата с частен вип асансьор?!

Само заради това тази партийка, която Борисов стиска в шепата си, не трябва да победи. Понеже си служи не с честни и открити методи, а с хора, които не трябва да бъдат изобщо в партията, да не говорим, че изобщо не трябва да бъдат зам. председатели и организатори на избори. Защото веднага възникват съмненията за манипулирани избори и недемократични процедури.

istinata.net

Tagged

1 thought on “Цветанов НАГЛО: Преднината на БСП не ни плаши! ГЕРБ ще победи!

  1. Цвъки е уверен и нагъл , защото разчита на досегашната герберастка практика – купуване на цигански гласове и фалшификации на бюлетини и протоколи на СИК .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *