Чудо в Стара Загора! Ето какво направи Бащицата да затапи президента! /СНИМКИ/

България отблизо

Премиерът реши да прекара уикенда сред хората и да покаже, че не почива през август, а работи до скъсване.

След като изкачи могилата до Пловдив, а гардовете му, пардон пиарите/, ступаха журналистка, която дръзнала да се опита да го снима, но другия ден той се изтупа в Стара Загора да инспектира модернизацията на площад и преасфалтирането на улица. Все обекти със „стратегическо“ значение за страната!

„Ще положим всички усилия да помогнем,  на клиентите на кипърската застрахователна компания, която фалира. Така или иначе това би било опасен инцидент  /може би искаше да каже прецедент/ – ние ще им помогнем с юристи и с каквото останало можем в рамките на  закона.

Когато стане нещо в страната, всички  искаме държавата да помогне. Само че държавата не е наша, парите са на данъкоплатците  и когато кажем, че държавата трябва да помогне,  означава, че всички от нас трябва да  отделят  от данъците си.

С две думи Борисов обеща някакви пари на изгорелите застраховани, но от нашите пари. Както се случи с КТБ и всички останали пирамиди. И за пръв път го призна. Не, че народът не знаеше.

А защо се случи чудо?

Ами премиерът успя да изкара в адската жега и то в неделя всички работници и всички машини на улицата. Иначе с кого ще се снима на празните обекти? От началници, до последния плочкаджия бяха изкарани под парещото слънце да имитират дейност и да позират за снимки. Дали ще получат пари за извънреден труд за това, или ще мине за чест и слава – никой не знае. Но масовката мина.

Това не говори само за култ към личността, който се заражда в България от самата личност, не от народа. Говори и за една безумна показност и тотално неуважение към работниците, които поне в неделя трябва да са си вкъщи. Но бяха изкарани и строени навън, за да покажат, че Баце работи, Баце не почива.

А какъв беше зорът на Баце да търчи в жегата и да гледа някаква си улица?

Много просто.

Президентът Радев беше на Петрова нива и изнесе много силна реч. Нинова също.

В такъв момент Борисов не може да си позволи те да са в центъра на новините!

Трябва да е той и винаги той!

Затова помъкна журналистите докато се катери по могили и докато инспектира някаква улица.

Медиите раболепно отразиха неговото разтакаване из страната и на президента отделиха само няколко думи.

А кое беше по-важно, всеки разумен българин знае.

Медиите и бой ядоха и пак послушно следяха всяка крачка на премиера.

Как се нарича такова поведение?

Отговора го оставяме на вас!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Чудо в Стара Загора! Ето какво направи Бащицата да затапи президента! /СНИМКИ/

  1. Като го видя този мегапростак с ръка в джоба, изпадам в пълен потрес, как е възможно този прост,семпъл, с никакво образование и култура индивид, 8 години да е начело на държавата ни, тръгнал да обикаля из БГ-то, с кавалкада послушници, ибчрикчии и гавази, твоя работа ли е, бе таранкоолу, да инспектираш асфалтирането на някакъв пплощад, какъв си ти,бе,нещастник, пъдар или министър председател!?Стига вече показвахте тоя простак, до гуша ни дойде от тоя нещастник!!!

  2. Като бивш охранител на Т.Живков, министър председателят Б. Борисов е верен следовник на соци демагогията, обаче пък авторите на публикациите в Истината, бълбукащи с евтина злъч, са толкова явни приемници на наплевателските методи на Столетницата, та човек да се хване за главата. Еднакъв генезис, еднакво ретроградни. Отчайваща липса на алтернатива. Очевидно се разчита на потенциален електорат в лицето на лумпенизирана, първосигнална читателска аудитория. Омерзителна надпревара за власт и келепир, жалки сте, другарчета и другари, жалко за България.

    1. Не мога да се съглася, че журналисти, които критикуват соцметодите и демагогията на Борисов, са ретроградни. Противоречите си!

  3. Какъвто беше Тато ( Тодор Живков), такъв е той – Борисов. Рамките на „неговия“ закон са негови… Всъщност за него няма рамки. Той граби и разхищава предметни, докато вкарва държавата и народа в рамки. Този нагъл мошеник трябва да бъде наказан и оставен на улицата без пукната стотинка, както той прави с хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *