Шокиращо! Костадинов взриви с информация за български войници, които ще пратим в Украйна

България отблизо

„Имаме информация, че 200 наши войници ще бъдат разположени в Одеска област, уж да пазят българите там.

След като обаче върнат няколко от тях в ковчези, управляващите ще развихрят допълнително русофобската истерия у нас, но това може да ни вкара във война с Русия, за да може България да е следващата унищожена държава след Украйна. Единствният, който може да се противопостави на американците съм аз.

 

 

 

Надявам се Доналд Тръмп да бъде избран отново за президент на САЩ, за да се постигне мир.“, каза пред журналисти председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Той добави, че „Възраждане“ може да преговаря с всички партии, освен с ДПС, които не са партия, а етнополитическа мафия.

При разговорите обаче „Възраждане“ поставя пет основни теми: – референдум за запазване на българския лев, референдум за членството на България в НАТО, референдум за военната помощ за Украйна, предоговаряне на условията за членство на България в Европейския съюз и вдигане на санкциите срещу Руската федерация.

В брифинга участваха водачът на листата на политическата организация за 16 МИР в град Пловдив – Ангел Георгиев и общинският съветник Иван Пенков.

Костадинов бе категоричен, че на предстоящите избори хората трябва да излязат да гласуват, защото само от тях зависи тяхното бъдеще.

„При голяма избирателна активност можем да бъдем и първа сила.“, добави той.

Водачът на листата на „Възраждане“ за 16 МИР Пловдив Ангел Георгиев каза, че целта е партията да излъчи трима народни представители от града.

„Можем да го постигнем. Големият проблем, който трябва да бъде решен в Пловдив, е прекъсването на корупцията на всички нива, задушаваща икономическото развитие на града.

От дълги години ГЕРБ управляват тук и резултатите са видни. Пловдив се задъхва от презастрояване и транспортен хаос, без да се изграждат многоетажни паркинги. Голям е проблемът и с недостига на места в детските градини. Никой не разследва например къде потънаха 12 милиона лева за ремонта на Цар-Симеоновата  градина.“, добави Ангел Георгиев.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *