Шок! Топготвачка започва собствено предаване, ще готви с гол… мъж!

България отблизо Лайф зад паравана

Водещата на „Моето звездно парти“ по Би Ти Ви – шеф Силвена Роу, става лице на още едно кулинарно шоу – „Храна и секс“, издаде самата тя в социалните мрежи.

 

Кулинарката ще прави това предаване само за Ютюб, и то няма да върви по някоя голяма телевизия, въпреки че вече провокира огромен интерес сред почитателите й, които със сигурност няма да го изпускат. В новото си шоу тя ще разкрива връзката между добрата храна, доброто здраве и сексуалното щастие.

„Има две неща, в които аз надминавам себе си! Храна и секс! Аз мисля и говоря за двете доста… Пък и те са си най-добрите уреди за биохакване. И двете са най-важното за живота на тази планета! Ще ви разкрия кои храни са най-големите афродизиаци. „Храна и секс“ е най-вече образователно, пикантно, красиво, сочно с чудесни рецепти, а и интересни гости.

Знаете ли, че ако успеете да имате 200 оргазма на година, вие ще активирате процеса на автофагия, при който организмът се самопрочиства от вредни, стари или болни клетки. Очаквайте неочакваното! Нека станем здрава нация с потентен апетит към всички аспекти на живота. Започва се със здравословната храна. Ще чуете от най-големите специалисти в тези насоки! Ще е полезно, интересно, любопитно, различно, сочно и пикантно“, издава Силвена, която обаче пази в тайна кога точно ще стартира шоуто й, пише „Галерия“.

Неин ко-водещ ще е секси гол мъж, който ще й асистира в приготвянето на храните. Още в първия брой на предаването Силвена ще издаде своя нов хранителен режим, с който успя да свали над десет килограма и да влезе в топ форма за лятото. Като доказателство за това тя пусна свои снимки в социалните мрежи преди и след, като разликата наистина е огромна. „Хранете се наполовина. Ходете двойно. Смейте се тройно, любете се и обичайте“, издава още екстравагантната кулинарка.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *