Александър Йорданов потапя кораба на ГЕРБ! Кой заложи бомбата в листата? Вижте само тук!

България отблизо

Новината, че Александър Йорданов ще бъде на шесто място в листата на ГЕРБ за евроизборите шокира рано тази сутрин българите и те забравиха дори за оставката на Цветанов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и на СДС Румен Христов подписаха споразумение за съвместно участие в предстоящите избори за депутати за Европейски парламент.  Подписването на документа стана в централата на ГЕРБ.

В листата ще има двама представители на СДС, като единият от тях ще е на 6 място.   „Ще дадем всички сили за едно успешно явяване на тези избори. Процесът на номинациите бе труден за нас. Това е едно трудно решение. Имахме 15 номинации, трима души се отказахме. На шесто място в листата ще бъде Александър Йорданов – знакова фигура. Илия Лазаров ще е на последно място. Той ще бута листата”, каза след подписването на документа Румен Христов.

„Мисля, че Александър Йорданов е знаков човек от СДС. Ние можем да гарантираме, че нашите структури ще работят еднакво добре за всички кандидати в листата. Няма да допуснем номерца с преференциите”, каза от своя страна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Няма да коментираме как от цялото СДС бе намерен най-неизбираемият човек.

Борисов се опита да сключи едно предателско споразумение и да прибере сините гласове за себе си, но си вкара такъв автогол, че ще отблъсне собствените си хора.

Сините му натресоха най-отявления антикомунист, чиято биография е свързана с убийството на невинни деца и това възмущава и леви и десни.  Никой не толерира насилието. В същото време Йорданов е човекът с най-агресивна антируска риторика. Това също не се харесва на голяма част от избирателите, защото те искат да поддържаме нормални отношения с Русия и са против призивите му да изтребим всички русофили. А Йорданов и война искаше да обявява.

Не разбираме логиката на Борисов.

Не съзнава ли, че с Александър Йорданов си вкарва такъв автогол, каквато цялата опозиция и да иска, не може да му вкара?

Не вижда ли в момента, че точно този кандидат ще ощети ГЕРБ с доста проценти и ще попари мераците на другите да влязат в европарламента?

Дали пък заповедта да се отстреля Цветанов не е с дългосрочно действие и с цел да се отстреля целия ГЕРБ и самия Борисов?

Откъде идва и защо СДС участва активно в отстрела?

Явно на някого е обещана властта в България и този някой не е нито БСП, нито ДПС.

Къде се редят листите и резултатите от изборите у нас е ясно. Кого гласят за приемник на ГЕРБ също е ясно.

Само че сметката е направена без кръчмаря.

Тоест без народа!

Tagged

1 thought on “Александър Йорданов потапя кораба на ГЕРБ! Кой заложи бомбата в листата? Вижте само тук!

  1. АБЕ ТОВА ПРАСЕ ОЩЕ ЛИ Е В СДС ? МАЙКО МИЛА, ДРЪЖ СЕ ЕВРОПО !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *