Александър Йорданов разби с шут отношенията ни с Русия. Поиска дузпа и червен картон, и още ..вижте тук:

България отблизо

„Може вече да  е късно да се бойкотира Световното първенство по футбол в Русия, но нашата страна трябва да го направи! При всички  всички случаи ще е достойно България да го бойкотира!“.

Този войнствен призив  написа в  профила си във фейсбук  маститият син политик  бившият шеф на парламента и бивш наш  посланик в Скопие г-н  Александър Йорданов.

Тази велика идея го „осени“, след като в медийното пространство се завъртя новината,  че Англия  ще бойкотира Световното в Русия заради скандала с отровения двоен агент Сергей Скрипал. Случка, около която витаят много въпросителни и службите все още я разследват, като едни не изключват битовия елемент в драмата и семейно отмъщение, а жълти журналисти пък твърдят, че самият Путин бил занесъл отровата лично. Други пък, че годеницата на агента я пренесла с…бельото си.

В момента няма официално изявление как се е случила трагедията, но Йорданов е първият българин, който не само е сигурен какво е станало, но и  призовава за отмъщение. За него е „цинизъм да видим на откриването на първенството държавен глава /Путин/, заради когото били убити  стотици деца в Сирия /!?/. Да видим на трибуната доказан  агресор, издал заповед да бъде  анексиран Крим /?!/, човек, който е виновен за гражданската война  в Украйна, „пълният безумец, заради който загинаха 300 пътници от малайзийския пътнически самолет, основният виновник за гибелта на известния ансамбъл „Александров“, чийто самолет се разби, отровителят на хора, маниакът на тема  ядрено въоръжаване, зловещият  отровител на невинни хора във Великобритания.

Това няма да е само  цинизъм! Ще бъде истински позор по телевизията да се изтъпани точно този зловещ човек и да открие нещо толкова прекрасно, като  световното първенство по футбол!   Затова България трябва да каже: ще преживеем това лято и без футбол. Да бойкотира световното! Да се нареди между демократичните държави и да не позволи на  Путин да триумфира в цял свят, защото неговото име е смърт, а това на футбола е живот!“, пише в профила си Йорданов.

Ето от такива самодейни агитки се разрушават отношенията между две държави.

Явно обхванат от удобна деменция, г-н Йорданов не е забелязал, че катастрофата на „Боинга“ бе заради украинска ракета, че Майданът в Киев бе организиран от Сорос и бяха платени много пари, че не Русия започна войната в Сирия, а друг запали така наречената „арабска пролет“, в която паднаха хиляди жертви и се издавиха десетки хиляди мигранти,  че САЩ успя да продаде оръжие за 18 милиарда лева в Близкия Изток, а колко са жертвите никой не е преброил и още, и още, и още…

Русофобията на господина достига патологични измерения, които вредят единствено на България. А нашият отбор по футбол даже не се е класирал за световното, тъй че можем да бойкотираме единствено на баба си маратонките.

И докато г-н Йорданов, който има общо с футбола в момента само защото май е глътнал топката, вие с крокодилски сълзи за демокрация и сирийските дечица, може ли да се върне малко в миналото си.

Ще го попитаме само едно – Какво общо има дядо му и родата му с убийството на шестте ястребинчета? И не изпитва ли малко срам да говори сега за други деца?

Останалите въпроси са излишни…

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

11 thoughts on “Александър Йорданов разби с шут отношенията ни с Русия. Поиска дузпа и червен картон, и още ..вижте тук:

  1. От началото на прехода България е управлявана от такива не грамотни политици ! Това е причината да сме най бедни , и на първо място по смъртност в Европа ! Демокрацията дава право на всеки лумпен да говори каквото си иска , без да носи отговорност за думите си ! Боже пази България от хора като Ал . Йорданов !

    1. Дебелакът Йорданов е абсолютно лайно и продажник! Той е от онази група предатели , за които сам призна американският посланик, че са купени и работят за тях ! Срам за България,че е допуснала,подобно говедо да е бил председател на Народното събрание !

      1. тОЧНО ДНЕС В ДЕНЯ ЗА лЕВСКИ ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПОЯВИ ФИЗИОНОМИЯТА НА ТОВА ЗЛОЩАСТНО НЕДУРАЗУМЕНИЕ, КОЕТО ОСВЕН ДА БЪЛВА ЗЛОБА И ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ , НА ДРУГО НЕ Е СПОСОБНО И НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ИМА НАРОДЕН СЪД ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО!

    2. Че как Бог да ни пази, като сами нищо не правим! Само пишем, говорим, а „демокрация“ означава точно това-„…имаш право да говориш, но ще правя каквото ми е угодно..“

  2. Ал.Йо. пак нещо не е разбрал.Английското правителство и кралското семейство щели да бойкотират световното по футбол в Русия, а не футболната федерация на Англия.Но принц Хари е заявил че ще бъде на първенството и никой не може да му каже нищо.

  3. СТАР СМРАДЛИВЕЦ – ЕДИН ОТ ГРОБОКОПАЧИТЕ НА ЗЛОЩАСТНИЯ НИ ПРЕХОД КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА. СЛЕД ТЕЗИ МУ ПРИКАЗКИ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА КАЖЕМ – ДНЕС Е ЕДИН ГНУСЕН ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, ДЕН ОБИЛНО НАПОЕН С РЕДКИТЕ ФЕКАЛИИ НА ВЕЛИКИЯ ДЕМОКРАТ АЛ. ЙО. ЕДНА МОЛБА КЪМ АЛ.ЙО – ДРУГАРЮ, АБЕ АКАЙ СИ В КЪЩИ, НЕДЕЙ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА, СРАМОТА Е.

  4. Да се учим от Вазов. Колко реплики има на Мунчо в романа „Под игото“? А защо непрекъснато цитирате АлЙо?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *