Александър Симов: Севдалина Арнаудова е на път да събори правителството

България отблизо
Моля ви, нека някой да информира госпожа Севдалина Арнаудова, че е на път да събори правителството. Нейният статус буквално я уличава в криминално деяние. Приемаме, че Божков сам се е ”предлагал” и ще тълкуваме това само във финансовия смисъл на думата.
Това обяви във ФБ профила си червеният депутат Александър Симов.

И сега въпросът – подала ли е госпожа Арнаудова сигнал до прокуратурата за това, че и е предлаган подкуп? И наясно ли е, че премълчаването на такова корупционно действие също е престъпление? Това е същата схема по която навремето Цветанов се опита да героизира Плевнелиев, а го набута в дълбокото блато.

 

Както и опитът на един бивш министър на отбраната Николай Ненчев да се изкара антикорупционен и антихибриден рицар. Обвинението е длъжно да се самосезира за статуса на госпожа Арнаудова, защото тя буквално признава за извършено престъпление.

Припомняме, че по-рано днес Васил Божков обвини Арнаудова, че му е искала пари и други облаги.

„И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, казва тя, цитирана от epicenter.bg.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *